Biologi

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Biologi

International Accelerator

biologi

Missionen for Biologisk Institut er at give en grundlæggende, intellektuel, rammer for videnskab, hvor hver elev i de store kan udvikle en forståelse af de strukturer, funktioner og indbyrdes relationer mellem forskellige biologiske systemer.

En Biologi grad er relevant for alle. Et solidt fundament i biologiske principper er helt sikkert relevant for studerende interesseret i en karriere i nogle aspekter af medicin, biologisk relevant forskning, forvaltning af naturressourcer eller undervisning. Men en sådan fond giver enhver borger til at konfrontere spørgsmål af stadigt stigende kompleksitet lægehjælp, miljøødelæggelse, bioetik, landbrugsøkonomi, folkesundheden eller bioteknologi. En major i Biologisk Institut giver de studerende med en bred uddannelse inden for naturvidenskab og giver de studerende med viden afgørende for at overleve livet i det 21. århundrede.

Den Biologisk Institut tilbyder et målrettet program af kurser for studerende, der ønsker en Major i Biologisk Institut, samt kurser for studerende med behov for at tilfredsstille specifikke for andre Majors herunder Sygepleje, Apotek og folkesundhed, og kurser med bred virkning for studerende, der ønsker at opfylder et krav videnskab for andre programmer. Kurser bliver undervist af et fakultet af nogle 40 professorer med særlige faglige baggrunde og ekspertise spænder fra molekylær og cellebiologi til organismal og miljømæssige biologi, fra bakterier til planter og dyr, fra neurovidenskab og adfærd til udviklingsmæssige biologi og kræft. Se professorer og deres interesser her.

Kurser er progressive i at introduktionskurser giver brede undersøgelser af biologiske problemstillinger, og mere avancerede kurser er i stigende grad fokuseret og detaljeret. Selvom klassekvotienterne kan være temmelig stor for introduktionskurser, er de ofte ret lille for mere avancerede kurser (8-20 studerende). Små klasser, praktiske laboratorieøvelser komponenter af mange kurser, og bachelor forskning tilbyder mange muligheder for studerende til at udvikle tætte relationer til deres professorer.

En stor fordel ved uddannelse på et stort universitet er muligheden studerende har for at deltage i forskningsprojekter af professorer. Professorer af Biologisk Institut opretholde dobbelt liv som undervisere og forskere; mange forskningslaboratorier omfatter bachelor forskere. Typisk studerende bliver fortrolige med professorer gennem deres klasser og gennem beskrivelserne af professor forskning på afdelingen webstedet. Studerende kan tilmelde laboratorier så tidligt som deres freshman år. Forskningsindsatsen kan modtage kursus kredit (6 point mod eksamen, med 3 point opfylder de store krav). I mange tilfælde studerende får økonomisk støtte til forskning, især om sommeren, fra enten forskningsbevillinger af professorer eller fra flere konkurrerende stipendieprogrammer der tilbydes af Institut og University.

Biologi større

Studerende søger en Biologi Major tager et sortiment af almene uddannelser, en 2-semester Indledende Biologi kursus, 3 kurser bredt fokus på økologi og evolutionær biologi, Cell og Molekylærbiologi og Genetik, plus ekstra biologi kurser vælges baseret på studerendes særlige interesser og pædagogiske mål. Biologi Majors også tage kurser i Almen og Organisk Kemi og matematik. Eleverne får bistand, og deres fremskridt overvåges gennem en proces med advisement.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts, MA
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Boston, Massachusetts, MA
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen