Biologi

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Biologi

International Accelerator

Biologi

akademikere

Institut for Biologiske Videnskaber tilbyder tre bachelor-grader, en bachelor-minor, og en kandidat for videnskab grad, der vil forberede eleverne til optagelse i Ph.D. programmer. Som den mest populære major i kollegiet er optagelse i disse programmer yderst konkurrencedygtig.

Studieprogrammet er tilstrækkeligt fleksibelt til at forberede eleverne til at forfølge karriere inden for celle- og molekylærbiologi, botanik, mikrobiologi, fysiologi eller zoologi som kandidatstuderende. Programmer i afdelingen forbereder også studerende på fagområder som tandpleje, medicin, apotek, medicinsk teknologi, sygepleje eller fysioterapi.

Ligegyldigt hvilket karrieremål er den studerende udsat for de store områder inden for biovidenskab, og kan således skabe et intelligent, velinformeret valg af specialisering inden for bachelorstudiet. Forberedelse til optagelse til bacheloruddannelsen skal omfatte gymnasiet arbejde i algebra, geometri, trigonometri, biologi, kemi og fysik.

Mange studerende deltager i grundforskning (BIOL 197). Over en periode på et eller flere semestre arbejder disse studerende tæt sammen med fakultetet om forskningsprojekter og får praktisk erfaring med moderne forskningsinstrumenter. Stipends er tilgængelige for udvalgte undergraduates til sommerforskning. Awardees får titlen Hornage Undergraduate Research Fellow. Studerende opfordres også til at deltage i Co-op / Praktikoplevelser på tandklinikker, klinikker, Micke Grove Zoo og andre arbejdsområder.

Biologi BS

Generelle krav til eksamen:

  • Erklæring om større formular på fil
  • Udfyld mindst 124 enheder
  • Mindste karakterpoint gennemsnit på 2,0 eller bedre
  • En klasse D eller bedre i alle Biologi kurser taget for de store
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 14, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen