Bs I Erhvervslivet

University of North Carolina Wilmington

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bs I Erhvervslivet

University of North Carolina Wilmington

Start eller fortsætte din professionelle karriere med en grad fra UNCW og Cameron School of Business. CSB uddanner studerende til at blive effektive ledere i erhvervslivet understregede strategiske og innovative tilgange til at løse forretningsmæssige problemer. Integral til hver grad er vigtigheden af ​​teamwork, kommunikationsevner og etik.

Den Cameron School of Business er 30 år ung og er en del af det pulserende University of North Carolina Wilmington campus. UNCW ligger i det kystnære samfund af Wilmington North Carolina og er mindre end fem miles fra sandstrandene i Wrightsville Beach NC. CSB har 2000 studerende og 500 kandidatstuderende.

Den Cameron School of Business er fuldt akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB Akkreditering er kendetegnende for ekspertise i erhvervslivet uddannelse, og er blevet optjent af mindre end fem procent af verdens business-programmer. I dag er der 727 business schools i 48 lande og territorier, der opretholder AACSB Akkreditering.

Skolen opnår en førende position blandt de regionale offentlige universiteter gennem:

  • undervisning og fakultetet lydhørhed over for de studerendes behov
  • interaktion mellem studerende og erhvervsledere
  • kvalitet stipendium om business teori og praktisk anvendelse
  • udvalgte programmer, der opnår nationale omdømme
  • lydhørhed over for regionen, herunder stipendium og service

Ti bachelor koncentrationer kan du tilpasse din uddannelse til dine interesseområder. Udover UNCW campus tilbud, er globale muligheder for at studere fremmes. Endelig at forbedre dine jobmuligheder efter endt uddannelse du opfordres til at foretage en tjeneste læring eller praktik og få involveret med studenterorganisationer mens en bachelor.

undergraduate Options

regnskabsvæsen CSB grad i regnskabsvæsen opfylder kravene i staten North Carolina. Majors forfølge en karriere i det offentlige regnskab, industri, offentlige og ikke-for-profit virksomheder og positioner, der kræver ledelsesmæssige og analytiske evner. Revisorer levere en række tjenester: revision, skattemæssig assistance, finansiel planlægning, og ledelsesmæssige og teknisk bistand i ikke-regnskabsmæssige situationer.

økonomi BS i Business Administration med en koncentration i økonomi giver eleverne mulighed for at kombinere indsigt i økonomi med en stærk kerne af business-færdigheder. Med en stærk kvantitativ baggrund og solidt forretningsgrundlag, kan vores kandidater findes som små virksomhedsejere, advokater, finansielle analytikere, bankfolk, internationale valutahandlere, embedsmænd, ledere eller specialister venturekapital.

Økonomistuderende med brede og varierede interesser bruger bachelorgrad til at matche deres økonomiske intuition med supplerende kurser fra hele universitetet. BA fokuserer specifikt på økonomi kurser giver eleverne mulighed for at forfølge en anden større uden for business school såsom matematik, fremmedsprog, film osv Mulighederne er uendelige.

Iværksætteri og Forretningsudvikling Studerende er forberedt til nye venture skabelse og karriere med eksisterende virksomheder med en iværksætter fokus. Eleverne udfordres til at forfølge udvikling af deres egne forretningsideer og muligheder eller søge en karriere med nye ventures som en form for mesterlære, inden starte egen venture.

finansiering Programmet består af tre separate, men beslægtede områder: business finance, investeringer og finansielle institutioner. Det forbereder de studerende til en karriere i virksomhedernes økonomiske forvaltning, kapitalandele og værdipapirer forretning og forvaltning af bank- og ikke-bank finansielle institutioner. Det behandler emner som den bedste måde at finansiere faste aktiver, og hvordan man kan danne succesfulde aktiebeholdninger.

generelle forretningsmæssige Denne koncentration er beregnet til ikke-traditionelle studerende. Det giver eleverne mulighed fleksibilitet til at vælge de kurser, de ønsker at tage for at opnå en koncentration i General Business. Ud over de Forretning Core kurser, er studerende forpligtet til at gennemføre seks øverste niveau tre kredit klasser Cameron School of Business Kurser. Forudgående godkendelse fra prodekan er forpligtet til at tilmelde sig de udvalgte kurser.

Human Resource Management Folk er en virksomheds største aktiv, og ledere bør tage proaktive skridt for at holde deres arbejdsstyrke tilfredse og motiverede. HR option udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at maksimere den indsats og produktivitet af de menneskelige ressourcer gennem rekruttering og fastholdelse, organisatorisk design, uddannelse og udvikling, mangfoldighed, performance management og vurdering.

informationssystemer IS kandidater er i høj efterspørgsel i dagens erhvervsliv. Systems analytikere, anvendelse og webudvikling, software test, slutbruger support og systemer rådgivning er et par af de job der typisk tilbydes kandidater. Eleverne bruger teknologi til at hjælpe organisationer til at være mere produktive. IS gradienter er problemløsere. Programmet understreger en høj bestanddel af hands-on færdigheder og praktikophold.

informationsteknologi IT-programmet udvikler elevernes færdigheder i kritisk og praktisk forståelse af informationsteknologi og forbereder dem til informationsteknologi-relateret arbejde og / eller videre studier på kandidatniveau. Det giver et fundament for IT-personale til at have et perspektiv af det hastigt voksende og udviklende videnskab teknologi og hvordan det kan understøtte forretningsaktiviteter.

international business Muligheder i virksomheder ind, eller udvide til den voksende globale økonomi vrimler for studerende med fokus på International Business. Virksomheder involveret i aktiviteter såsom produktion, import / eksport og transport, søger kandidater fra dette program. Studerende kan drage fordel af UNCW verdensomspændende tilhørsforhold til at studere i udlandet.

Ledelse og lederskab For at være effektive organisatoriske ledere, ledere har brug for kapacitet til at planlægge og gennemføre strategier for succes. Studerende er forberedt for den konkurrencemæssige adfærd i erhvervsorganisationer. Der lægges vægt på etisk beslutningstagning, globalt perspektiv, interpersonelle evner, miljøanalyse, business prognoser, lederevner, målsætning og styring.

Marketing - Marketing strategi Marketing beskæftiger sig med identifikation og vurdering af behov hos forbrugerne og kommercielle marked og data-drevet udvikling af produkter og programmer til at opfylde disse behov. Marketing er en karriere-orienteret store, der kræver analytiske evner, kommunikative færdigheder og kreativitet. Karrieremuligheder omfatter: marketing forskning analytiker, internet markedsføring, og tjenester markedsføring.

Marketing - Professionel Selling Dette specialiseret program udmærker ved at give de studerende med den viden og den virkelige verden erfaring er nødvendig for en karriere i salget. Eleverne lærer hvert trin i salgsprocessen fra efterforskning til forholdet udvikling samt dygtighed sæt kræves for at styre og lede en salgsindsats. Kandidater er forberedt til succes i den fascinerende og indbringende felt af salget.

Operations Management Operations studerende vil være analytikere af forretningsprocesser, design produktionssystemer, implementere styresystemer kvalitet, og besidder evnen til at kommunikere andre ledere og medarbejdere. Karriere omfatter: driftschef, produktion scheduler, kvalitetskontrol ekspert og opgørelse manager og som specialister i produktion, drift og service organisationer.

Fristen Faldet er 1. april og deadline foråret er 1. oktober for bachelor ansøgere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Kontakt skolen
Fall Application Deadline, Spring is October 1
Locations
USA - Wilmington, North Carolina, NC
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Fall Application Deadline, Spring is October 1
Slutdato Maj 8, 2021
Dates
Aug. 2018
USA - Wilmington, North Carolina, NC
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Fall Application Deadline, Spring is October 1
Slutdato Maj 8, 2021