Bs i international business administration

Link Campus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bs i international business administration

Link Campus University

BAGGRUND

Strategisk vision for alle de forretningsmæssige problemstillinger, orientering til problemløsning, evne til at integrere specifikke sektor færdigheder, disse er de elementer, der karakteriserer den professionalisme, der kræves for forvaltningen af ​​innovative virksomheder og faglige aktiviteter på området for tjenesteydelser, navnlig dem af finansiel rådgivning og skat.

SPECIFIKATIONER KURSUS

Den Bachelor of Science i International Business Administration og Master of Science i Business Administration danner fagfolk i stand til at arbejde i virksomheder med et stærkt fokus på det internationale marked. Undervisningen ledes af en stab af fagfolk, der har et stærkt forhold til arbejdslivet, herunder en teoretisk og praktisk tilgang, der giver de studerende med særlige færdigheder inden for erhvervsøkonomi, ledelse, organisation og innovation.

Begge uddannelser kræver en fælles grunduddannelse, på hvilke adresser varieret til specifikke jobmuligheder. Begge uddannelser kræver en fælles grunduddannelse, hvorpå rettet varierede specifikke jobmuligheder I sommeren, vil de studerende få mulighed for at deltage i en sommerskole ved University of Cambridge.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen