Bs i psykologi

University of Pittsburgh at Bradford

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bs i psykologi

University of Pittsburgh at Bradford

Mange af os ønsker at vide, hvorfor folk opfører sig som de gør. Og nogle af os vil virkelig vide hvorfor, og så gøre noget for at hjælpe. Hvis du er en af ​​disse mennesker, så kan en psykologi major være det, du leder efter.

Psykologi er undersøgelsen af ​​sind og adfærd. Disciplinen omfatter alle aspekter af den menneskelige oplevelse - fra hjernens funktioner til nationernes handlinger, fra børneudvikling til omsorg for de ældre. I alle tænkelige omgivelser fra videnskabelige forskningscentre til mental sundhedstjenester er "forståelsen af ​​adfærd" psykologens fokus. Psykologi majors ved Pitt-Bradford tager kurser som: Introduktion til psykologi, personlighedsteorier, børneudvikling, statistik, socialpsykologi, eksperimentel psykologi, unormal psykologi og rådgivningspsychologi.

Som en psykologi major, vil du lære meget om hvorfor mennesker opfører sig som de gør. Du kommer til at fokusere på et område, som du er interesseret i og designe og gennemføre din egen forskning. Når du er klar, kan du gå ud i samfundet for en praktikplads på en mental sundhed facilitet på et lokalt hospital eller hos et socialt servicevirksomhed eller korrigerende institution. Du kan endda deltage i et rådgivningsrelateret praktikophold.

Når du har tjent din grad, vil du være parat til at arbejde hos et socialt eller psykisk sundhedsbureau. Eller du kan arbejde i en skole eller for en virksomhed. Du kan endda acceptere et arbejde hos et statsligt organ. Eller du kunne beslutte at gå på skolen for at få mere undersøgelse.

Kursus Krav i Major

  • INDLEDNING TIL PSYKOLOGI
  • STATISTIK: psykologi
  • BØRNUDVIKLING eller LIVSANVIKLING
  • SOCIAL PSYCHOLOGY eller PERSONALITET TEORIER
  • ABNORMAL PSYCHOLOGY
  • PROFESSIONEL SEMINAR I PSYKOLOGI
  • DATA ANALYSE OG FORSKNING SKRIFT
  • Eksperimentel Psykologi
  • CAPSTONE: PSYCHOLOGY

Yderligere information:

Hvis du er en overførselsstuderende og allerede har opnået en tidligere grad, behøver du ikke at fuldføre en mindreårig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Bradford, Pennsylvania
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Bradford, Pennsylvania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen