Bs International Business

University of North Carolina Wilmington

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bs International Business

University of North Carolina Wilmington

UNCW's internationale forretningsmulighed er designet til studerende, der søger karrieremuligheder i internationalt fokuserede organisationer eller de studerende, der forfølger en længere eller permanent erhvervserfaring i udlandet.

Krævede kurser

Udover de centrale forudsætninger, der kræves af Cameron School of Business, skal eleverne gennemføre 21 timers kurser, herunder:

  • MGT 352 - International Management
  • OPS 377 - International Operations Management
  • ECN 426 - International Handel og Finans
  • FIN 439 - Multinational Financial Management
  • MKT 422 - International Marketing

Derudover

Studerende skal demonstrere (ved eksamen) færdigheder på et andet sprog end deres modersmål. En studie i udlandet erfaring med forudgående godkendelse af programlederen er påkrævet. Kompetenceprøverne for erhvervsstuderende administreres af Institut for Verdenssprog og Kulturer på UNCW. Studerende skal vælge to valgfrie kurser i samråd med deres rådgiver og CSB-studietjenester.

Undergraduate læringsmål

1.. Vores studerende vil være i stand til at integrere disciplin-specifik viden på tværs af funktionsområder og udnytte lederskab og teamfærdigheder til at udføre gruppearbejde.

  1. Vores elever vil demonstrere kritisk tænkning og problemløsning færdigheder gennem problemidentifikation, analyse og syntese af data, evaluering af alternativer og forsvar af en løsning.
  2. Vores studerende vil være i stand til at konceptualisere et komplekst problem i en sammenhængende skriftlig erklæring og mundtlig præsentation, demonstreret med effektiv anvendelse af teknologi. 4.. Vores studerende vil forstå betydningen af ​​socialt ansvar, mangfoldighed, etik og juridiske spørgsmål. 5.. Vores studerende vil demonstrere en forståelse af globale forretningspraksis, der omfatter mulighederne for multikulturelle, forskellige miljøer, som de vedrører lokale, nationale og globale operationer.

Studere i udlandet muligheder / praktikpladser

Studerende tilbydes mange oversøiske muligheder med partnerinstitutioner, der giver en sikker og venlig campus og enestående akademisk kvalitet. Partnerskoler er placeret i Australien, Brasilien, England, Frankrig, Tyskland, New Zealand, Spanien og Tyrkiet. Sommeren programmer er tilgængelige over hele verden og leveres årligt i Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Spanien. Studerende opfordres til at studere i et semester eller et år i handelshøjskoler over hele verden uden at miste tid til færdiggørelse.

Det internationale erhvervsprogram opfordrer kraftigt eleverne til at forfølge en praktikplads under deres studium.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 9, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Wilmington, North Carolina, NC
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Wilmington, North Carolina, NC
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen