Bsc I Fysisk Geografi Og økosystem Videnskab

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bsc I Fysisk Geografi Og økosystem Videnskab

Lund University

Programoversigt

Miljøledelse er afgørende for trivsel for menneskeheden. Forståelse af miljøet, herunder stigende efterspørgsel på og udnyttelse af naturressourcer som følge af befolkningstilvækst, er sandsynligvis den største nye udfordring, der påvirker vores fremtid. Efterspørgslen efter veluddannede og højt kvalificerede kandidater inden for dette felt er, og vil fortsat være, ekstremt høj.

Lunds Universitet tilbyder et verdensklasset bachelorprogram i fysisk geografi og økosystemvidenskab med fokus på miljømodellering og ledelse. En unik blanding af kurser resulterer i en højt profileret grad fra et top internationalt universitet - en perfekt platform for karriere eller videre studier. Programmet er baseret på kurser i klimatologi, klimaforandringer, økosystemvidenskab og geomorfologi. Det dækker også økosystemmodellering, geografiske informationssystemer (GIS), teledetektion og statistik samt elementer i kemi og fysik.

Program moduler / kurser

Kurser er taget i emner som klimatologi, geografisk informationsvidenskab, programmering og miljømodellering. Teori og praksis integreres på forskellige skalaer (lokalt til globalt) såvel som på forskellige steder (fx både udviklede og mindre udviklede lande). Tæt samspil med private og offentlige organer og feltarbejde / besøg i Europa samt til Asien og / eller Afrika er centrale ingredienser i programmet.

Du har flere muligheder for at personliggøre indholdet af din BSc ved at vælge kurser på instituttet og et semester består af valgfrie kurser fra andre afdelinger.

Kernkurserne i programmet er: Introduktion til det globale miljø (15 point), Fysisk geografiens teori og metoder (15 studiepoints), Klimasystemet (15 point), Økosystemanalyse (15 point), Geografiske informationssystemer 1 (15 kreditter) og Remote Sensing for Landskabsstudier (15 point).

Andre kurser, som vi anbefaler dig at medtage i din bachelor er : Landoverfladeprocesser og Landskabsdynamik (15 point), Hydrologi (15 point) og Geografiske Informationssystemer 2 (15 point).

Karrieremuligheder

Efter eksamen kan du enten begynde at arbejde som miljøspecialist eller fortsætte med kandidatuddannelsen, i Lund eller på et andet universitet. Eksempler på kandidatuddannelser i Lund er geomatik, fysisk geografi og økosystemvidenskab og det højt prestigefyldte europæiske fællesprogram GEM (geoinformationsvidenskab og jordobservation for miljømodellering og -styring).

Dette BSc-program er helt unikt. En verden i nød venter på dig!

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/bsc-physical-geography

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Rankings 2017/2018 er universitetet det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Universitetet ligger i Lund - en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Læs mere på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 19, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen