Bsc i fysisk planlægning og design

University of Groningen

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bsc i fysisk planlægning og design

University of Groningen

Hvilken indvirkning vil klimaændringerne få på vores fremtidige byer og landdistrikter? Hvordan kan du udvikle bæredygtige strategier og designs til nye og eksisterende bysystemer? Hvordan håndterer du et komplekst bygget miljø og relaterede planlægningsprocesser? Planlæggere bliver bedt om at oversætte rumlig transformation som byudvikling og afvise nye muligheder for at forbedre livskvaliteten.

Den Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design kredser om fysiske og institutionelle design. Kurset enheder, du følger er relateret til fysisk planlægning og design, vandforvaltning, infrastruktur og miljøplanlægning, rumlige computerprogrammer, kompleks beslutningstagning og akademisk forskning.

Du også tage på udflugter for at se rumlige projekter i praksis. Der vil være en mulighed for at udvikle dine personlige interesser via valgfag enheder. Du fuldføre din bacheloruddannelse med et forskningsprojekt. Fremragende studerende kan deltage i et mere sofistikeret program på Honours College, som er mere dybdegående og har en bredere vifte af emner.

Hvorfor fysisk planlægning og design ved Rijksuniversitetet?
Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design er unik i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og giver de studerende mulighed for at udforske deres egne interesseområder inden for fysisk og institutionel design. Uddannelsen giver dig mulighed for at lære fra internationalt anerkendte og højt uddannede lærere.

Studieunderstøttelse ved Rijksuniversitetet
Fakultetet for Rumlige Videnskaber tager en lille tilgang, og vi hjælper vores elever med at lære at arbejde selvstændigt. Du vil blive tilknyttet en mentor gruppe sammen med andre første-års studerende, som du vil få at vide meget godt. Din mentor er en ledende studerende, der kan lære dig alle de ins og outs af vores fakultet. Du vil også blive tildelt en vejleder, med hvem du kan diskutere dit studie fremskridt.

Jobmuligheder

Uddannelsen er tværfaglig læseplan giver de studerende mulighed for at arbejde i forskellige områder i praksis eller forskning. Nederlandene er en international leder inden for planlægning af emner som vandforvaltning og bæredygtig mobilitet og en etableret ekspert takket være den langvarige planlægningshistorie.

Grad programmet tilbyder viden, der er både lokalt indlejret og globalt relevant. Kandidater fra dette uddannelsesprogram er højt kvalificeret til både det nationale og det internationale arbejdsmarked. Under programmet tilbyder vi støtte til din karriereforberedelse.

Karriere muligheder

 • Politik rådgiver eller beslutningstager i den offentlige sektor: i fysisk planlægning, miljøplanlægning, mobilitet og transport, vandforvaltning, eller design
 • Konsulent for store eller små rådgivning agenturer: GIS, fysisk planlægning eller ingeniørvirksomheder
 • Projekt udvikler for ejendomsselskaber
 • Postgraduate forsker eller underviser på fysisk akademiske planlægning institutter

Adgangskrav

Sprogkrav

Hvis du er indfødt engelsktalende eller hvis du har et hollandsk VWO-diplom, er du undtaget fra at give os bevis for din engelsksprogede færdighed. Hvis du har brug for at fremlægge bevis, er acceptable testresultater:

 • TOEFL: 80 (min 19 taler / min. 20 skrivning)
 • IELTS: 6,0 (min. 6,0 taler / min. 5,5 skrivning)
 • Cambridge Avanceret engelsk: lønklasse A, B eller C

Hvis du har taget eller planlægger at tage en engelsk test, der ikke er angivet her, så kontakt os for yderligere information.

Tidligere uddannelse

Du skal have en sekundær uddannelse med kvalifikationer for adgang til en bacheloruddannelse på et universitet. Dette omfatter:

 • UK - 3 A-niveauer
 • Tyskland - Abitur
 • International Baccalaureate Diploma - 24 point eller højere.

Hvis du vil vide, om dit eksamensbevis er accepteret, bedes du kontakte os eller se på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrister (kursus starter 1. september 2018)

 • EU / EØS studerende: 1. maj 2018
 • Ikke-EU / EØS studerende: 1. maj 2018

Studieafgifter

 • EU / EØS studerende: € 2060
 • studerende uden for EU / EØS: € 8200
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 6, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
- EU, 8,200 EUR. - Ikke-EU om året
Information
Deadline
Locations
Holland - Groningen, Groningen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Groningen, Groningen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen