Read the Official Description

Initialt program - fører til indledende lærerlicensur

Udbudt af: College of Humanities and Social Sciences

Oversigt

Forbered dig på at blive en licenseret matematiklærer i videregående uddannelse

Grand Canyon University (GCU) tilbyder Bachelor of Science i matematik for videregående uddannelser at give fremtidige mellem- og gymnasieelever med matematik viden og praktisk træning nødvendig for at være succesfulde matematik lærere i morgendagens varierede og hurtigt skiftende klasseværelser.

BS i matematik til videregående uddannelsesprogram er tilgængelig som led i et joint venture mellem GCU's College of Humanities og Social Sciences og College of Education. Når du uddanner fra Bachelor of Science i matematikuddannelsen, vil du erhverve de grundlæggende færdigheder og værktøjer, der er nødvendige for at opnå gymnasiet i matematik. Du vil også kvalificere dig til en mellemklasse godkendelse, som giver dig mulighed for at undervise mellemskole og gymnasieelever.

Programmer, der fører til lærercertificering, kan kræve praktikum, statseksamen, elevundervisning og en institutionel anbefaling fra GCU.

degree Outcomes

Identificer de bedste undervisningsteorier

Hvis du stræber efter at være lærer kandidat, kan du erhverve indholdskendskab og udvikle sund undervisningspraksis baseret på forskningsbaserede teorier. Denne Bachelor of Science i matematik program forbereder dig til at bruge forskning, kritisk tænkning og effektiv kommunikation inden for matematik. Du kan anvende disse færdigheder inden for videregående uddannelser klasseværelser gennem nødvendige praktikum og elev-lærer oplevelser.

Du skal færdiggøre en praktisk praktisk erfaring til at udforske undervisningsmatematik ved hjælp af forskellige metoder og strategier til mellem- og gymnasieelever. Praktikummet gennemføres gennem en læreruddannelse i et virkeligheds sekundært klasseværelse sammen med GCU's Office of Field Experience.

Hvad vil du lære

Oplev hvordan man når mellem- og gymnasieelever

Som studerende i dette program studerer du:

  • Geometri, algebra, trigonometri og beregning
  • Undervisningsstrategier
  • Teorier for klasseledelse
  • Kritisk tænkning og forskningsfærdigheder

Career Outcomes

Forbered dig på at lære matematik til gymnasieelever

Da Bachelor of Science i matematik til gymnasieuddannelse er et licensurprogram, lærer du de krav, der er nødvendige for at tjene undervisningstilladelse til gymnasial uddannelse. På grund af mangel på kvalificerede lærere både i Arizona og nationalt er den forventede beskæftigelsesvækst for gymnasielærere lidt mindre, hvor ca. 53.000 ekstra gymnasielærer forventes at være tilgængelige nationalt inden 2022, hvor geografi og statsfinansiering spiller integrerede roller i Potentielle beskæftigelsestendenser. *

* Oplysninger indhentet fra Bureau of Labor Statistics

program Locations

Campus

Deltag i Grand Canyon University's pulserende og voksende campus samfund, med dagtimer klasser designet til traditionelle studerende. Fordyb dig i en fuld bacheloroplevelse, komplet med pensum designet inden for rammerne af vores kristne verdensbillede. Nye moderne klasseværelser, opholdssteder med suiter i stilstil, populære spisemuligheder, swimmingpools i udvejstilstand og fokus på at skabe et dynamisk elevliv gør GCU til det bedste valg for gymnasieelever og overførende studerende. Spændende arrangementer, velkendte gæstehøjttalere og Atletik i Division I runde ud den traditionelle elevoplevelse. Vores indbydende campus samfund er det perfekte sted at finde dit formål.

online

Forfølge en næste-generations uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
Engelsk
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date