Business og marketing uddannelse

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Business og marketing uddannelse

International Accelerator

Forretning og Marketing Uddannelse

Har du en passion for erhvervslivet og ønsket om at uddanne andre? Hvis det er tilfældet, vil vores program Business / Marketing Uddannelsesprogram give dig de redskaber og færdigheder er nødvendige for at starte eller fremme din karriere i Business / Marketing Education. Lær i vores hands-on projektbaseret indstilling. Du vil opleve autentiske læringsmiljøer og opnå industrien credentialing, herunder Microsoft Office Specialist Certification.

Du vil også ønsker at blive inddraget i Phi Beta Lambda, der fokuserer på business-relaterede karriere kompetencer og borgerlige og personligt ansvar.

Med en række forskellige programmer, vi er sikker på du vil finde den rigtige for dig!

Vores BS i Business / Marketing Uddannelse vil forberede dig til at undervise en bred vifte af business / marketing kurser i kvaliteter 6-12. Vores kandidater er klar til at give de studerende den vitale viden og drab nødvendig for indrejse level beskæftigelse i erhvervslivet, postsecondary uddannelse og personlige forretningstransaktioner. Hvis du er klar til at undervise, er vi klar til at hjælpe dig med at opfylde dine mål.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen