Read the Official Description

Forretning og Marketing Uddannelse

Har du en passion for erhvervslivet og ønsket om at uddanne andre? Hvis det er tilfældet, vil vores program Business / Marketing Uddannelsesprogram give dig de redskaber og færdigheder er nødvendige for at starte eller fremme din karriere i Business / Marketing Education. Lær i vores hands-on projektbaseret indstilling. Du vil opleve autentiske læringsmiljøer og opnå industrien credentialing, herunder Microsoft Office Specialist Certification.

Du vil også ønsker at blive inddraget i Phi Beta Lambda, der fokuserer på business-relaterede karriere kompetencer og borgerlige og personligt ansvar.

Med en række forskellige programmer, vi er sikker på du vil finde den rigtige for dig!

Vores BS i Business / Marketing Uddannelse vil forberede dig til at undervise en bred vifte af business / marketing kurser i kvaliteter 6-12. Vores kandidater er klar til at give de studerende den vitale viden og drab nødvendig for indrejse level beskæftigelse i erhvervslivet, postsecondary uddannelse og personlige forretningstransaktioner. Hvis du er klar til at undervise, er vi klar til at hjælpe dig med at opfylde dine mål.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date