cirkus

Generelt

Program beskrivelse

Cirkus

Bacheloruddannelsen i Cirkus på doch bruger de færdigheder og de kunstneriske traditioner som et fundament der kan bygges videre på højt niveau tekniske og kunstneriske kompetencer i nye praksis. Det tilbyder viden om og en forståelse af, de mange former for udtryk i cirkus. Den iværksætter også innovative processer i metoder til at arbejde og udtrykke sig i et tæt forhold til koreografi og scenekunst. Efter endt uddannelse, kan den studerende bruge hans / hendes kunst at bidrage til udviklingen af ​​det cirkus bevægelse ordforråd og til gengæld kan endda måske omdefinere kunstart i sig selv.

&nbsp

I BA-uddannelsen, sker dette på to niveauer samtidig, først og fremmest gennem den centrale gruppe af disciplin lærere, der interagerer med de studerende på daglig basis i hele programmets varighed, hvilket bringer et væld af erfaringer både teknisk og kunstnerisk gennem deres unikke pædagogiske tilgange. I forbindelse med dette, etablere vi stærke og varige samarbejder med en lang række enkeltpersoner og netværk af individer, både i national og international cirkus arena. Disse lærere, fremtrædende kunstnere og forskere, er meget til stede i den studerendes daglige praksis. Gennem denne rigt miljø, er de studerende løbende får værktøjer, der fremmer evnen til at forholde sig til sine egne aktiviteter inden for en kunstnerisk og samfundsmæssig sammenhæng.

&nbsp

Vi har ikke uddanne folk til de krav i dag, men vi bestræber os på at der vil komme.Vores studerende og deres visioner vil udfordre den nuværende og ændre verden!

&nbsp

Bemærk venligst, at bacheloruddannelsen i Cirkus har indlæggelser hvert andet år. Den næste programstart vil være i efteråret 2013. Alle oplysninger og datoer vedrørende ansøgning vil blive offentliggjort på DOCHs hjemmeside senest 15 December 2012.

Senest opdateret May 2012

Om skolen

Vores nysgerrighed gør verden forandring. Forventning og længsel vende vores vision fremad. Forudsætningen for alle kunstneriske arbejde og forskning er dette ønske til at se ud over, hvad der allered ... Læs mere

Vores nysgerrighed gør verden forandring. Forventning og længsel vende vores vision fremad. Forudsætningen for alle kunstneriske arbejde og forskning er dette ønske til at se ud over, hvad der allerede er kendt. Kommer til doch skal være en udfordrende, initiativrig, stimulerende, til tider kedelig, oftere underholdende oplevelse i et omsorgsfuldt miljø, hvor alt er muligt, og nye grænser åbnes. Doch er ikke en statisk rum, men et godt organiseret kaos i kontinuerlig bevægelse, med den slags kritiske nysgerrighed forskning er nødvendig for at gøre verden til et bedre sted og virkelighed ind i noget, der ligner vores drømme. &nbsp Doch er den eneste uddannelsesinstitution af sin art for dans og cirkus i Sverige 's system for videregående uddannelser.Denne prestigefyldte institution, der alene har ansvaret for at instruere en ekspanderende studerende i en bred vifte af cirkus-og danse-relaterede områder. Ballet-, cirkus, dans Pædagogik og danseforestilling doch er også stedet for dem, der allerede arbejder i branchen og ønsker at udvide deres kompetence, og vi tilbyder forskeruddannelse for kunstnere. Det er et dynamisk og kreativt miljø, hvor kunst og forskning går hånd i hånd. På doch traditionen udfordres af innovation og eksperiment. Det er et mødested for kunst, pædagogik og videnskab, gamle og nye teoretiske begreber. Populære traditioner får ny mening og nye kunstneriske karriere udvikle sig til at ændre vores forestillinger om, hvad der er kendt. &nbsp Hvert kursus eller program har sine egne specifikke forudsætninger, og disse kan omfatte eksamensbeviser fra tidligere undersøgelser. Hver studerende, der gælder har ret til at få sine fortjenester evalueres for at se, om de uformelle fordele (E.I. ikke-universitære studier, erhvervserfaring) er svarer til de formelle fortjenester, der kræves for indrejse eller som grundlag for en vis grad. Adgangskort test for skolen er omfattende og adskiller sig med hvert enkelt program eller kursus. Al undervisning er gratis for studerende fra EBS-lande. &nbsp Vi kan ikke uddanne til den nuværende, men for fremtiden. Det er vores studerende og deres visioner, der vil bevæge verden! Minimer