Computing Degree

(Option: datalogi og netværk og telekommunikation)

Det Naturvidenskabelige UCB Fakultet har eksisteret siden 2003, og besad i starten, at Datalogisk Institut. Åbningen af ​​denne afdeling reagerede på det tidspunkt med en hidtil uset behov for at give Greater Kivu og omegn på højt kvalificeret videnskabeligt personale i computeren feltet. I de seneste år, de politiske beslutningstagere UBC er klar over den dobbelte behov for gradvist at konsolidere Datalogisk Institut, hvis betydning er voksende, mens diversificere udbuddet af uddannelse i lyset af selskabets behov.

Fra denne bevidsthed er født fra den akademiske år 2015-2016, den nye Institut for Environmental Sciences og indstillingen Netværk og telekommunikation sameksistens med den af ​​udbudsrunde i Ledelse Computing Sciences Informatik. Denne konsolidering af den eksisterende momentum kombineret med åbning af nye horisonter er kun lige begyndt, fordi på mellemlangt sigt, åbning af nye afdelinger (allerede avancerede ideer til arkitektur og byggeri, Software Engineering) tillade mange familier til at stoppe med at sende deres døtre og søn i meget fjerntliggende regioner og med mangefacetterede risici globalt dyre uddannelse med en kvalitet / omkostning yderst tvivlsom.

I den nuværende fase af sin udvikling, indeholder vores fakultet dermed inden for datalogi afdeling, der uddanner it-ingeniører og for Miljøvidenskab (selv i sit første år), som vil give den andany Kivu-regionen sin allerførste generation af uddannede forskere til at studere koblingen-handlinger på miljøet.

Imens effektiviteten af ​​den nationale indsats for en vellykket sammenkobling af vores uddannelsessystem til LMD-systemet, uddannelse på UBC varer endnu fem (5) års, tre (3) års Diplom og to (2) år licens.

Til dato har Det Naturvidenskabelige Fakultet produceret 225 computer ingeniører og tålmodigt vente på den nødvendige langsom modning af fremtidige første eksperter i Environmental Sciences.

II. MISSION

Vores fakultet har til formål gradvist at fylde mangel på Kivu-regionen, hele Congo og dens omgivelser i højt kvalificerede videnskabelige medarbejdere til en harmonisk og respektfuld udvikling af etiske og miljømæssige værdier.

III. VISION

Vores fakultet har kendt i flere år en håndgribelig dynamik. Det har at erobre mellemlang sigt, national og international anerkendelse som en glimrende ramme for uddannelse i udvikling af tjenesten.

Det vil åbne afdelingen for arkitektur og byplanlægning samt Software Engineering mulighed i den nærmeste fremtid. Den gradvise udvidelse af sin uddannelse, herunder den samme modellering behov for enorme proportioner og andre forstærkninger lektioner kvantitative metoder, vi allerede gennemføre en undersøgelse af mulighederne for Anvendt Matematik Department med generel kandidat med fokus på statistik og modellering licens.

En sådan afdeling vil også reagere på de daglige behov lektioner i hele universitetet givet den tværgående karakter af matematiske videnskaber men udtrykker nogle tegn på modning af vores fakultet.

IV. AFDELINGER

1. Institut for Datalogi

valgmulighed:

  • Datalogi
  • Netværk og telekommunikation

2. Miljø Fakultet Institut

V. PERSONALE

Fakultetet kontor består af:

 • En dekan for Faculty
 • En pædagogisk og Framer
 • En administrativ sekretær

Til bedre støtte eleverne i deres forskning deres uddannelse, har to enheder der oprettet: udformningen af ​​uddannelse og forskning.

Permanent akademisk og videnskabeligt organ består af tolv (12)

medlemmer, tre (3) VOR og ni lærere (9) assistenter, herunder fire (4) er i ph.d.-uddannelse. Denne forholdsvis lille permanent hold stadig er i vid udstrækning hjulpet af engagement og samarbejde med mange højt kvalificerede lærere besøgende, der kommer fra hele verden (UNILU, UNIKIN, UNIKIS, UB-Burundi, AFU, Yaounde 1, MIT-Boston UCL, ULB, ...).

VI. materielle ressourcer

Da de teoretiske kurser, der udbydes i de forskellige grene af fakultetet for Fakultet kræver praktiske kosttilskud, Det Naturvidenskabelige Fakultet har et moderne laboratorium med en kapacitet på mere end 150 elever og en internetforbindelse.

I Miljøvidenskab afdeling flere partnerskaber mellem fakultetet og de er involveret i fremme af miljøet (økologiske Museum of South Kivu, NSR-Lwiro, INERA-Mulungu osv skuespillere

Ansøgernes profil IND:

Hold en tilstand diplom (uanset option);

PROFIL af kandidater til EXIT

 1. Analytikere programmører;
 2. Eksperter i netværk og telekommunikation;
 3. Miljøvidenskab Eksperter (miljøpåvirkning undersøgelse, design af miljøprojekter i generel forstand).
Program undervist i:
 • Fransk

Se 1 flere kurser fra Université Catholique de Bukavu »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Sep 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020, Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020, Sep 2020