Design

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Design

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Undersøg en Bachelor i Design i Holland

Hvis du er kreativ, nysgerrig, interesseret i at eksperimentere med billeder og konvertere ideer til visuelle koncepter, kan Bachelor of Design godt være det rigtige program for dig. Vi uddanner talentfulde og ambitiøse studerende til at blive eksperimentelle designere med en kritisk holdning. Vores kandidater er fuldt ud forberedt på en karriere som designer.

Tilslutte sig den blomstrende design sektor

Som designer vil du blive med i den kreative industri, en af ​​de mest blomstrende sektorer i Holland og i udlandet. Ikke alene vil du mestre de færdigheder, du har brug for til at blive professionel designer, du vil også udvikle en kritisk holdning, der afspejler dit eget arbejde og dine medstudenter og din egen stil og ægthed. At lave fejl er en del af din udvikling til at være en professionel designer. Ved at eksperimentere, fejle og starte igen vil du oprette din egen stil, din underskrift.

Du vil også lære at udvikle og beskytte din ægthed som designer. Vi giver dig de bedste faciliteter og rådgivning. Du arbejder sammen med andre studerende for at lære at fungere i et (tværfagligt) team. Du lærer at spille med billeder og opdage, hvordan dine visuelle evner kan skabe løsninger på problemer i samfundet.

Programmet

I løbet af fire år lærer du alt hvad du behøver for at starte din praksis som professionel designer. I det første år lærer du alt om generelt design. Du vil tilmelde dig fem studieperioder i hver endelige profil, og du vil gøre dig bekendt med analoge og digitale færdigheder. Du vil også blive undervist i kunst, designteori og erhvervsuddannelse. Under den vigtigste fase vil du vælge din egen vej. Dette kan være en sti, der er fokuseret på en af ​​de indstillede studieveje. Du kan også vælge din egen sti, uafhængig af et bestemt medium, som giver dig mulighed for at kombinere de forskellige profiler, der er nævnt i næste afsnit.

Fem studieveje

Grafisk og interaktionsdesign : Du vil fokusere på, hvordan du formidler meddelelser på en kreativ og original måde gennem billeder og typografi. De to vigtigste emner er Grafisk Design og Interactive Design. Andre emner vedrører at lære mere om kraften i fotografi og video og de mange muligheder for typografi.

Illustration & Animation : Du vil fokusere på at skabe stillbilleder og animerede billeder. Dine hovedfag er Illustration og Animation. Dine hjælpemner er tegning og maleri, fotografi, visueltypografi og billedgrammatik. Som kandidat vil du ikke kun være dygtig i at skabe billeder for hånden, men du vil også have mestret

professionelle digitale design færdigheder.

Interiørarkitektur og design : Du vil fokusere på rummet som et kontinuerligt element i alle opgaver. De vigtigste emner er interiørarkitektur og interiørobjekter. Dine hjælpeemner vil være arkitektur, byggeri og visualisering. Under dette program vil du lære om forskellige tekniske metoder og udvikle din personlige vision og signatur.

Time Based Design : Du vil fokusere på at flytte billeder i historier, i tid og rum. Du vil forberede dig på en fremtid som designer, der arbejder for teatre og spilbranchen. Du vil undersøge brugen af ​​billeder, video, lys og lyd. Du vil bidrage til produktioner, ofte i samarbejde med en række faglige organisationer.

Produktdesign : Du vil fokusere på at blive design iværksætter. Du vælger din egen referenceramme, hvilket skaber en samling af genstande og produkter, der vil være en del af brandet, du vil bruge til at præsentere dig selv i markedet.

Yderligere aktiviteter og muligheder

I løbet af dine studier får du enhver chance for at berige din viden og erfaring ved at deltage i projektukker, udflugter og OffCourses. Vi tilbyder mange flere aktiviteter, såsom masterclasses, udstillinger og festivaler. Erhvervsuddannelse er også en del af studieordningen, samt muligheden for at studere i udlandet i et semester. For at mestre dine færdigheder og udføre dine opgaver tilbyder vi en bred vifte af faciliteter, tekniske workshops og kurser.

Erfarne lærere fra fagområdet

Du vil blive undervist af erfarne lærere, der også arbejder som professionelle designere. De fleste af dem driver stadig deres egen praksis og giver de studerende mulighed for at opbygge deres eget faglige netværk. Vi inviterer også gæstelærere, som vil give dig en helt frisk udsigt over designverdenen.

Karriereudsigter

I dit fjerde år vil du gennemføre en fælles, afsluttende eksamen og dit eget uafhængige eksamensprojekt. Sådan præsenterer du dig selv som en professionel designer, klar til at starte din karriere med at oprette din egen designstudio eller finde et job, f.eks. På et designbureau, marketingbureau, spilvirksomhed eller teater.

www.hanzegroningen.eu/artacademy

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060
Information
Deadline
Maj 1, 2018
Locations
Holland - Groningen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Maj 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Groningen
Ansøgningsfrist Maj 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Price
EU / EØS: 2006 € / IKKE-EU / EØS: € 7,500