Diplomingeniør materialevidenskab og teknologi

Generelt

Program beskrivelse

bmatengtech

Bachelor-grad program Materials Science and Technology Diplomingeniør J5F2:

Materialer forskere er på forkant med ny teknologi, skubber fremad grænserne for videnskab og teknik med designere og ingeniører af enhver disciplin. Forskning og udvikling fremstille nye materialer til at opfylde kravene fra moderne teknologi. For eksempel er metaller vokset fra enkelte krystaller til avancerede motorer gør flyrejser sikrere. Mere holdbare plast og glas komponenter til mobile telefoner, gøre dem tyndere og lettere. Team DK vandt 7 ud af 10 guldmedaljer i cykling ved OL i 2012 ved hjælp af cykler fremstillet af avancerede kulfiber materialer.

Vores skole og Interdisciplinært Forskningscenter i Materials Processing tilsammen udgør den største center for materialeforskning i Storbritannien. Vi arbejder på en bred vifte af projekter i rum-, biler, biomedicinske, sport og bæredygtig udvikling felter. Slutte sig til os, og blive en del af en akademisk elite designe en sikrere, mere bæredygtig og lysere fremtid!

Kursus Detaljer

Materialer Forskere og metallurger er med til at løse centrale spørgsmål i verden i energi, transport og sundhedspleje står over for. Vores programmer i Metallurgi og Materialer give en forståelse af, hvordan materialer opfører sig, og hvordan vi kan udvikle og bruge dem til at gøre de produkter, vi oplever - fra mursten til broer til kropsscannere.

Vi bruger vores forståelse af materialer på det atomare og mikroskopiske niveauer til at designe for eksempel nye typer af medicinske implantater, nye legeringer og produktionsmetoder til mere energieffektive motorer og bedre sportsudstyr til at tillade atleter sikkert udføre på deres maksimalgrænseværdier .

Beskæftigelsesegnethed

Forberedelse til din fremtidige karriere bør være en af ​​de første ting du tænker over, som du starter universitet. Som en af ​​vores Materialer studerende, vil spændende karrierevalg åbne op for dig, når du opgraderer med en akkrediteret grad som denne. Du kunne forfølge en karriere i en af ​​de biler, rumfart eller energisektoren; en af ​​fremstillingsindustrien; eller du kan arbejde i andre områder af videnskab og teknologi, såsom materialer afprøvning eller fejlanalyse. Andre områder, der favoriserer de problemløsende færdigheder, du vil erhverve er finansiering, jura og markedsføring samt undervisning og / eller forskning.

findes Superb muligheder for dig at få industriel erfaring, før du opgraderer. Du vil få relevant erhvervserfaring, og tjene penge at sætte i praksis de færdigheder og viden fra din uddannelse. Studerende på placering blive involveret i alvorlige projekter, som stille vanskelige spørgsmål, der kræver god teknisk svar - og som ofte fører til underhold og / eller tilbuddet om en kandidat job.

En anden mulighed er at deltage i vores Meng program med industriel erfaring og bruge op til seks måneder med en af ​​vores industrielle partnere; normalt mellem dine tredje og fjerde studieår.

En righoldig ekspertise vil være til rådighed for dig at udnytte, ikke kun gennem universitetets dedikerede Karriere Netværk, men fra skolens egen industrielle forbindelsesofficer. Ud fra disse karrierer fagfolk vil du få de færdigheder til at hjælpe dig med at sikre en række placeringer fra ferie job til, i sidste ende, din graduate job.

På Skole-niveau, kan du vælge at tilføje et år til dit program, uanset kursus du studerer, og bruge denne tid på placering i industrien. Du vil få relevant erhvervserfaring, og tjene penge at sætte i praksis de færdigheder og viden fra din uddannelse. Studerende på placering blive involveret i alvorlige projekter, som stiller søger spørgsmål, der kræver god teknisk svar - og som ofte fører til underhold og / eller tilbuddet om en kandidat job. Ved en vellykket gennemførelse af en placering i industrien arrangeret af skolen, og succes i dine studier, vil du blive tildelt Certificate i Industrial Studies at tilføje til din uddannelse og forbedre din beskæftigelsesegnethed udsigter.

På University-niveau, er vores unikke erhvervsvejledning tjeneste skræddersyet til akademiske fagområder, der tilbyder en specialiseret team (i hver af de fem faglige gymnasier), der kan give dig ekspertrådgivning. Vores hold kilder eksklusive erhvervserfaring muligheder for at hjælpe dig med at skille sig ud blandt konkurrenterne, med mentorordninger, globale praktikophold og placeringer til rådighed for dig. Når du har en karriere i din seværdigheder, vil en-til-en støtte med CV og jobansøgninger hjælpe med at give dig den kant. Desuden er vores arbejdsgiver-godkendt prisbelønnede Personal Skills Award (PSA) genkender dine fritidsaktiviteter, og giver et akkrediteret beskæftigelsesegnethed program designet til at forbedre dine karrieremuligheder.

Vi tilbyder også frivilligt arbejde, som supplerer din uddannelse ved at hjælpe dig med at få praktiske erfaringer inden for de erhvervstilknyttede indstillinger samtidig bidrage tilbage til samfundet. Dette kan bringe nye færdigheder, som vil være nyttige i hele din fremtid og kan gøre en positiv indvirkning på din læring, mens på universitetet. Frivilligt arbejde giver dig mulighed for at udvikle færdigheder som kommunikation, interpersonelle færdigheder, teamwork, selvtillid og selvdisciplin, som alle kan overføres til dine studier.

Uanset hvilken af ​​de ovennævnte former for erhvervsvejledning, eller en kombination af sådanne, du vælger, vil du finde dine udsigter for beskæftigelse efter endt uddannelse betydeligt forbedret. Hvis du får mest ud af den brede vifte af karriererådgivning vi kan tilbyde, vil du være i stand til at udvikle din karriere fra det øjeblik du ankommer.

Karriere destinationer fra tidligere kandidater omfatter:

  • Rolls Royce,
  • AeroEngine Controls,
  • Jaguar Land Rover,
  • BMW Group,
  • BP,
  • Tata Steel,
  • Schlumberger,
  • Doncasters Limited,
  • Sandvik,
  • BAe Systems
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Læs mere

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Minimer