Læs den officielle beskrivelse

"2 2" Bachelor Cooperative Program

"1 1" Dobbelt Master Program


GIME, DUFE har et dybt samarbejdsforhold med Warszawas Universitet (Polen). De dobbelte uddannelser med støtte fra begge sider omfatter "2 2" bachelorprogram. Studenter, der deltager i dette program, vil studere i GIME de første to år og derefter flytte til Polen for at studere i Warszawa Universitet de sidste to år. To bachelor grader vil blive tildelt til studerende, der kan fuldføre dette program; Et andet samarbejdsprogram er "1 1" kandidatuddannelse, studerende, der deltager i dette program, vil studere i GIME for det første år og derefter færdiggøre andet års studie i Warszawa Universitet.

Nøglekursusfakta

  • Startdatoer: September 2019
  • Kursuslængde:
    • 4 år (2 år i Kina og 2 år i Polen) til bachelorprogrammet.
    • 2 år (1 år i Kina og 1 år i Polen) til kandidatuddannelsen.
  • Alderskrav: 18 år og derover.

Akademisk adgangskrav

Vellykket gennemførelse af en senior high school grad (for bachelor program); en bachelorgrad (for kandidatuddannelsen) med gode karakterer og fulde transkripsioner.

Engelsk sprogindgangskrav

IELTS 5,5 (med mindst 5,0 i alle underkomplekser) eller tilsvarende.

Adgangstest kræves af universitetet i Warszawa inden de går ind i studiet i Polen.

Undervisnings- og programgebyr

35.000 RMB (5.400 USD ca.) for hvert akademisk år; Bortset fra 35.000 RMB, vil der ikke blive opkrævet noget ekstra studiegebyr ved studiet i Polen.


Introduktion af Warszawas Universitet

Universitetsindledning

Warszawas Universitet, der blev grundlagt i 1816, er et af Polens største universiteter og et af de mest prestigefyldte universiteter i Europa. Warszawa Universitet er blandt de top 3% af verdens universiteter i henhold til global ranking som World High School Ranking, The Quaquarelli Symmonds World University Ranking (QS), Academic Ranking of World Universities (ARWU). 17 programmer fra UW er blevet opført i QS World University Rankings efter emne 2018. 15 programmer, der tilbydes af UW, er blevet opført i Eduniversal Best Masters


Undersøgelse i Warszawa

Warszawa er en dynamisk, pulserende hovedstad i Polen beliggende i hjertet af Europa. Det er en by i kontrast, hvor de tidligere gange bl.a ​​blander sig med moderne tider. Det øger byen, fuld af teatre, gallerier, biografer og en anden form for underholdning, meget grøn, med mange parker, haver og skove. Byen, fuld af internationale studerende, har en god stemning til at studere. Ifølge QS Best Student Cities 2017 tog Warszawa 52. plads blandt de bedste byer i verden. Det modtager en meget høj score inden for overkommelighedskategorien - inden for de øverste fem af hele indekset - takket være kombinationen af ​​lave leveomkostninger og rimelige studieafgifter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Dongbei University of Finance & Economics »

Senest opdateret February 13, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 - 4 år
Fuldtid
Price
35,000 CNY
35.000 RMB (5.400 USD ca.) for hvert akademisk år; Bortset fra 35.000 RMB, vil der ikke blive opkrævet noget ekstra studiegebyr ved studere i Polen.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date