Dyr, mejeriprodukter, fjerkræ videnskaber

Louisiana State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Dyr, mejeriprodukter, fjerkræ videnskaber

Louisiana State University

Animal, Mejeri og Fjerkræ Sciences

Animal, Mejeri, og fjerkræ Sciences (Husdyrvidenskab Area, Dairy Production Area, Dairy Foods Technology Area, Poultry Science Area, Videnskab og Teknologi Samarbejdsområde, Preveterinary Medicin)

The School of Animal Sciences tilbyder programmer i dyr, mejeri, og fjerkræ videnskaber (dyr, mejeri, og fjerkræ pensum), som giver personer med en bred uddannelsesmæssig baggrund skræddersyet til at opfylde deres behov og evner. En sådan forberedelse giver kandidater med beskæftigelsesmuligheder i alle faser af dyr, mejeriproduktion og fjerkræ, forarbejdning, distribution, markedsføring, forskning og undervisning. Forberedende læseplaner også leveres til efterfølgende uddannelse på kandidatniveau eller i veterinærmedicin.

Kvalificerede studerende har mulighed for at deltage i sommeren Praktik Program med vellønnede stipendier. Dette program integrerer akademisk erfaring på campus med erhvervserfaring off campus, hvilket giver en samlet lærerig oplevelse, der forbereder den studerende for ansvarlig deltagelse i industrien efter endt uddannelse.

Studerende tager grundlæggende kurser i løbet af de første to år og følge et udvalgt område af koncentration i løbet af de junior og senior år. Inden for hvert område af koncentration, vælg studerende godkendt og gratis valgfag. Studerende interesseret i at vælge en godkendt mindreårig kan tage de foreslåede kurser for den mindreårige som en del af godkendte og gratis valgfag. Se liste over College of Landbrug mindreårige for detaljer.

Før ind i programmet, er studerende opfordres til at konsultere en rådgiver for at få vejledning i planlægning kurser. Disse studerende interesseret i at komme ind på Tierärztlichen skal tage Biol 1201 og 1208, 1202 og 1209, 2051, 2083; CHEM 2261, 2262, 2364 eller CHEM 2060; MATH 1021 og 1022; Phys 2001 og 2002; og CMST 2010 eller 2060 for at opfylde adgangskravene.

Kandidater fra dyr, mejeriprodukter, og fjerkræ videnskaber pensum finde karrieremuligheder i en bred vifte af produktion virksomheder og dyrerelaterede landbrugsselskaber, såsom kommercielle husdyr, mejeri, og bedrifter; foder, farmaceutiske og forsyningsselskaber; råvare forarbejdning og fødevareprodukter industrier; og forskellige statslige og føderale agenturer, herunder den kooperative udvidelse service. Studerende vælger de naturvidenskabelige rettet valgfag er parate til at komme ind forskerskolen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Baton Rouge, Louisiana
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Baton Rouge, Louisiana
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen