År 1 og 2

Du kan vælge, om programmet skal startes på vores ESSEC frankrigskampus, ESSEC Asia-Pacific campus (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlanterhavskampusen (Marokko).

Kurser

Kurser undervises udelukkende på engelsk på Asien-Stillehavs-campus, på fransk på Atlanterhavet-Afrika campus, og på engelsk eller på fransk på campus i Frankrig. De dækker det samme emne med et stærkt fokus på det geografiske miljø.

 • At erhverve viden i alle ledelsens grundlæggende principper, såsom marketing, økonomi, økonomi, lov, produktiv adfærd mv .;
 • Åbn dine internationale horisonter med kurser om geopolitik, international handel mv.
 • Bliv virkelig flersproget ved at lære 3 sprog: Fransk og engelsk er obligatoriske fremmedsprog for ikke-modersmålspersonale.

Professionel erfaring

Udfør sommer praktikophold overalt i verden og få en varieret og værdifuld oplevelse for både din personlige og karriereudvikling.

 • en 3-måneders praktikplads giver dig en rigtig første smag af virksomhedernes liv og en operationel oplevelse på junior niveau
 • et 1-måneders humanitært eller socialt arbejde projekt giver dig praktisk erfaring og åbner dig for nye udfordringer og tankegang

IBEA Track

International Business Education Alliance "IBEA" er et akademisk program i samarbejde mellem ESSEC og 3 prestigefyldte partneruniversiteter:

 • Universitetet i Mannheim, Tyskland
 • Fundacao Getulio Vargas - Rio de Janeiro, Brasilien
 • University of South Carolina, USA

I slutningen af ​​1. år kan elever fra hver skole ansøge om at være en del af programmet, og kun ti studerende fra hver er valgt. Studerende optaget i IBEA-sporet, der startede i Singapore eller Marokko, kan vælge at gøre deres første semester i det andet år i både Frankrig og Singapore. 2. semester af andet år vil være tilbage på campus hvor de startede. Ved udgangen af ​​2. år vil de optagede studerende tilbringe et semester på hver af vores partnerskoler. Dette er den perfekte mulighed for at tilbringe tid på nogle af de mest prestigefyldte handelsskoler rundt omkring i verden, mødes og interagere med mennesker fra alle forskellige baggrunde og nationaliteter, studere i flere miljøer, og når du får din grad, vil du have det virkelige international profil efterspurgt af arbejdsgivere.

År 3 og 4

Uanset hvilken campus du vælger at starte dine studier, kommer alle studerende, bortset fra studerende i IBEA-sporet, sammen for at vælge at fortsætte programmet i et af tre spor, som alle fokuserer på at give dig muligheder for mere international eksponering og erhvervserfaring .

Kurser

Du har hundredvis af valgfag at vælge imellem, uanset om du ønsker at blive en all-rounder og test og prøve mange forskellige felter, eller om du måske foretrækker at specialisere dig i et valgt område, vil du kunne gøre det. Eksempler på kurser og seminarer omfatte:

Ledelse, Marketing Accounting, Økonomi, Human Resources, Informationssystemer, Finansiel Matematik, Forretningsret, Operationer, Iværksætteri, Statistikker mv.

Udveksling

Uanset hvilket spor du vælger at følge, vil du lave et universitetsudveksling i udlandet. Dette vil ikke kun åbne dig kulturelt for et nyt land, livsstil, tankegang osv. Men vil forbedre dine sproglige færdigheder, da valget ofte er forbundet med de fremmedsprog du lærte i de første to år.

Denne uforglemmelige oplevelse vil bidrage til at gøre dig til en mere åben og fleksibel leder, der kan arbejde i multikulturelle og flersprogede teams og virksomheder.

Den gode nyhed er, at du ikke er begrænset til 1 eller 2 muligheder for din udveksling, men potentielt skal vælge mellem de 150 globale BBA-partnere. Uanset dine personlige interesser og links, uanset dine fremtidige karrieremål, er du sikker på at finde den rigtige udveksling for dig!

Professionel erfaring

Fuldfør din første længere praktik eller lærlingeuddannelse for virkelig at have en fordel på arbejdspladsen som en ung kandidat.

 • Den endelige 6-måneders beslutningstagning internship vil se dig tage stilling med større ansvar, hvor du kan dedikere dig til konkrete projekter
 • en 2-årig lærlingskontrakt betyder, at du vil være ansat af en virksomhed og skifte mellem studie og arbejde

Ud over at fungere som en stærk karriereforøgelse er det en attraktiv finansieringsløsning, da praktikanter og lærlinge er lønnet og med lærlingeuddannelser dækker virksomheden også 2 års undervisning.

iMagination Week

En overgang fra første til anden halvdel af dine studier. Tidligere kendt som iXperience-uge byder iMaginationsugen studerende fra Singapore, Marokko og Mauritius til Cergy-campus i begyndelsen af ​​det tredje år. I denne introduktionsuge lærer vores internationale studerende om vores campus i Frankrig og opfordres til at blande ind, udvikle og tænke uden for boksen.

Udveksling

ESSEC Global BBA har et internationalt udvekslingsnetværk på 161 partneruniversiteter i 44 forskellige lande på 5 kontinenter, så du er sikker på at finde det, du leder efter!

Fra dit 3dår i programmet afhænger du af det spor du vælger, vil du yderligere berige din internationale oplevelse ved at byde på en udveksling for 1 eller 2 semestre.

ESSEC er blevet tildelt Eramus Charter for Videregående Uddannelse for 2014-2020.

Dobbelt grader

I dit 4. år har du mulighed for at følge et dobbeltuddannelse med et af følgende universiteter:

• EBAPE / FGV - Fundação Getulio Vargas, Brasilien

• ESA Business School, Beirut, Libanon

• ESIC Business

• Fachhochschule Dortmund University of Applied Sciences and Arts, Tyskland

• Handels- og handelsfakultet, Keio Universitet, Japan

• Plekhanov Russiske Universitet for Økonomi i Moskva, Rusland

• Shanghai Jiao Tong University, Kina

• Tongji University i Shanghai, Kina

Vi er stolte over at informere dig om, at der fra nu af er en dobbeltgrad mulighed til rådighed hos Yonsei University i Séoul, Sydkorea. Yonsei School of Business og ESSEC Business School har tidligere udvekslet elever, men det er første gang, Yonsei University har underskrevet en dobbeltgradsoverenskomst på bachelorniveau.

Der er et begrænset antal steder på hvert udvekslingsprogram. Visse støtteberettigelseskriterier kan f.eks. Være at have studeret og bestået udenlandske sprogklasser af det pågældende partneruniversitet i løbet af din første studie af ESSEC .

IBEA International Business Education Alliance

I slutningen af ​​dit 1. år kan du ansøge om at deltage i IBEA-programmet, som vil se dig bruge de tre første semestre på ESSEC campus hvor du begyndte dine studier, et semester på vores ESSEC Asia Pacific campus i Singapore, så en semester på hver på hver af følgende universiteter:

• Universitetet i Mannheim, Tyskland

• University of South Carolina, Darla Moore School of Business, USA

• EBAPE / FGV - Fundação Getulio Vargas, Brasilien

Hvor vores alumni er nu

44% går ind på arbejdsmarkedet

88% af eleverne finder et job inden for 4 måneder efter eksamen

70% arbejder i et internationalt miljø

Gennemsnitlig startløn på € 37.000

Større sektorer hvor vores kandidater arbejder: IKT, Luksus, Revision

52% forfølge en kandidatgrad

 • På ESSEC i MSc i Management eller Advanced Master's programmer
 • Eller i de mest prestigefyldte universiteter over hele verden, dvs. London Business School, London School of Economics, Bocconi University, ESADE Business School, HSG St Gallen, Stanford University, University of Sydney osv.

4% opretter deres egne virksomheder

ESSEC Ventures og Antropia business inkubatorer på de franske campuses house startups og yde støtte i form af coaching og ressourcer.

Vores alumner med iværksætterånd omfatter:

 • Corinne Vigreux, Klasse 1987, Grundlægger af "Tom-Tom"
 • Patrick Dalsace, Klasse af 1999, Skaber af "La Fourchette"
 • Nicolas Wolfovski, Klasse af 2009, Skaber af "La Fabrique du Sur-Mesure"
 • Louis Bataille og Guillaume Caffin, Klasse 2011, Skabere af "Les Deux Gourmands"
Program undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,500 EUR
Frankrig / Marokko Campus: Undervisningsgebyr er 12.500 EUR pr. År. Singapore Campus: studieafgift er 20.500 SGD om året.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date