Engineering

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Engineering

International Accelerator

Ingeniørhøjskolen

Den College of Engineering er anerkendt for sin akademisk ekspertise med bachelor-og kandidatuddannelser i seks faglige afdelinger: Afdelingen for Bioengineering, Kemiteknik, Byggeri og Materialeteknologi, datalogi, Electrical and Computer Engineering, og mekaniske og Industrial Engineering.

Vi er den eneste offentlig forskning universitet giver ingeniøruddannelse i byen Chicago, er vi forpligtet til dette mål. Vores slogan for Ingeniørhøjskolen er at give "Adgang til Excellence og succes" The College of Engineering indskrevet 2955 studerende, 1006 mestre og 489 Ph.D. studerende i efteråret 2015. Den College of Engineering har 143 fakultet herunder 31 kvinder. Vores fakultet er af højeste kvalitet. Desuden 83 i vores fakultet er Fellows af samfund som IEEE, ACM, ASME, AAAS, og ASCE, og 30 er National Science Foundation KARRIERE eller Presidential Young Investigator prisvindere.

De forskningsprogrammer på Ingeniørhøjskolen er vokset hurtigt i de år, og udføres i 6 afdelinger og 8 interdisciplinære centre. Forskning udgifter udgjorde 21,5 mio $ for 2015. I løbet af 2015-16, har vi over 172 finansierede projekter på i alt 74 mio $. Vores fakultet er involveret i tværfaglig forskning inden for områderne bioteknologi, nanoteknologi, informationsteknologi og infrastruktur og energi / miljøteknologi. Vi forstår behovet for ingeniører og teknologiske fremskridt. Vi lover at give vores studerende med en spændende uddannelse, der vil forberede dem til nye teknologier og for at være smidig og fleksibel for hurtigt skiftende verden.

Vores College har udviklet en strategisk plan med detaljerede mål og handlingsplaner for, hvad vi ønsker at gøre i de områder af fakultet, studerende, personale, pensum, forskning, virksomhedernes relationer, alumni relationer, student karriere placering, og de nationale ranglister. Du vil se os vokse i størrelse, stigende forskningsaktivitet og finansiering, og stil af uddannelse som vi udvider vores tværfaglige forskning og integrere vores corporate relationer med studerende praktikophold og karriere placering på måder der ikke er set på andre institutioner. Jeg er meget begejstret for de enorme muligheder for kollegiet i den nærmeste fremtid.

Vi forbedrer hele tiden bachelor og kandidat undervisningsaktiviteter og støtteprogrammer og fremme vores forskningsfaciliteter og laboratorier.

Vores 23,000+ alumner og venner er inviteret til at deltage i Engineering Alumni Association aktiviteter og dele dine oplevelser og bekymring.

Kerneværdier

  • Vores mest væsentlig indvirkning på samfundet uddanne vores elever.
  • En mangfoldig universitet er et enestående sted for både at uddanne studerende og forskning.
  • En forskning universitet er et fremragende sted at få en ingeniøruddannelse.
  • Vores uddannelses- og forskningsprogrammer skal forbedre urbaniserede verden vi lever i.

Mission

Vores mission er adgang til Excellence og succes, der giver studerende, særlig underforsynede studerende, med en fremragende ingeniøruddannelse at forberede dem til meningsfuldt arbejde og succes i den globale arbejdsstyrke.

Desuden vi:

  • Uddanne studerende til en karriere i innovation og lederskab
  • Udvid teknisk viden gennem ekspertise i original forskning
  • Udvikle lokale partnerskaber for at fremme den teknologiske sektor i Chicago og Illinois
  • Giv kritiske ekspertise i engineering emner til Chicago og Illinois
  • Serveres som en vigtig økonomisk drivkraft til Chicago og Illinois
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen