Erhvervsøkonomi og ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Graden i Erhvervsadministration og Ledelse (ADE), der tilbydes, har et generelt fokus, resultatet af refleksioner udført med repræsentanter for private og offentlige institutioner i området og dem, der kommer til udtryk i arbejdsindsættelsesundersøgelser af kandidater og dem, der er samlet i Strategisk plan for Fakultet for ret, økonomi og turisme.

Igualada og dets miljø er kendetegnet ved en lille og mellemstor forretningsstruktur, der anbefaler omfattende uddannelse, så fremtidige kandidater har et overblik over, hvordan en virksomhed fungerer. På denne måde har kandidater mulighed for at dække forskellige ledelsesbehov, der kan opstå, når de kommer ind i forretningsverdenen.

Undersøgelser i forretningsadministration og ledelse giver også muligheden for at uddybe de færdigheder, der er forbundet med forretningsinnovation, generel forretningsstyring og styring af globaliseringen af markeder og virksomheder.

133040_133037_Campus_Slide4.jpg

Hvorfor studere denne grad på campus Igualada?

Graden i Business Administration and Management (ADE) giver solid uddannelse og praktisk og professionel uddannelse i virksomhedsstyring, tæt knyttet til forretningsvirkeligheden og dens forhold til miljøet, hvilket letter jobplacering eller oprettelse af virksomheden selv.

Undersøgelser i forretningsadministration og ledelse giver også muligheden for at uddybe de færdigheder, der er relateret til forretningsinnovation, generel forretningsstyring og styring af globaliseringen af markeder og virksomheder.
Derudover er et primært mål uddannelse og uddannelse af fremtidige kandidater til deres indsættelse i en global verden, som favoriserer erhvervsuddannelse på andre sprog (helst engelsk), teamwork og brug af informationsteknologier og kommunikation.

Kort sagt skal uddannelsen af vores ADE-kandidater sætte dem i stand til at løse alle slags problemer i virksomheden og med deres bidrag bidrage til virksomhedens succes, ekspansion og internationalisering.

Fra undervisningssynspunkt er Fakultet for Juridisk, Økonomi og Turisme forpligtet til løbende evaluering, aktive undervisnings- og læringsmetoder og professionalisering af studier, der som særpræg inkluderer obligatorisk praksis i virksomheder og mobilitet nationale og internationale studerende.

Denne grad tilbydes på Igualada Campus om eftermiddagen.

karrieremuligheder

De vigtigste professionelle muligheder for graden i Business Administration and Management er relateret til følgende områder:

 • Regnskab og revision: ansvarlig for regnskabsområdet, ekstern revision, regnskab eller revision controller.
 • Beskatning: rådgivning, ledelse og skatterådgivning.
 • Finans: økonomistyring, finansanalytiker, finanschef.
 • Drift og logistik: drifts- og logistikstyring, produktionsstyring, logistikchef, forsynings- og distributionschef.
 • Human resources: human resource management.
 • Strategisk ledelse: personalet i den strategiske ledelse, der er ansvarlig for strategisk planlægning, assisterende manager.
 • Virksomheds- og verdensmarkeder: leder af internationalisering, analytiker af globale markeder.
 • Marketing og markedsundersøgelser: ansvarlig for styring af marketingområdet, kommerciel manager, ansvarlig for marketingkommunikation, marketing management.
 • Iværksætteri: iværksætteri, innovationsrådgivning, rådgivning.
 • Økonomisk analyse: økonomisk analytiker, teknisk personale i forskningstjenester hos offentlige og private enheder.
 • Retning, rådgivning og rådgivning i enhver offentlig eller privat organisation.

Optagelse Profil

Graden i Erhvervsadministration er rettet mod studerende, der er interesseret i at udvikle deres faglige aktivitet inden for forretningsstyring, eller som også er interesseret i at forstå, hvordan økonomien fungerer. Den studerende, der viser en god forhandlingsprofil, er en iværksætter og på samme tid viser en etisk og ansvarlig holdning. Det kræver lethed af mundtlig og skriftlig kommunikation, matematiske og analytiske evner, motivation til at forstå fænomener og sociale ændringer og evnen til at beslutte og løse konflikter.

I denne henseende regulerer ROYAL DECREE 1892/2008 af 14. november artikel 1 betingelserne for adgang til officielle universitetsgradsstudier og adgangsprocedurer til spanske offentlige universiteter. I henhold til artikel 2 kan du få adgang til officielle universitetsstudier ved spanske universiteter, hvis nogle af disse krav er opfyldt:

1. At være i en af følgende situationer:

 • Adgang til universitetet ved at bestå en prøve af dem, der er i besiddelse af bachelorgraden.
 • Adgang til universitetet for studerende fra uddannelsessystemer i EU's medlemsstater eller andre stater, som Spanien har underskrevet internationale aftaler med.
 • Adgang til universitetet for studerende fra udenlandske uddannelsessystemer efter anmodning om homologation af oprindelsestitel til den spanske titel Bachelor.
 • Adgang til universitetet af dem, der er i besiddelse af titler med højere tekniker svarende til den professionelle træning og kunstneriske undervisning eller overlegen sportstekniker svarende til sportsundervisning.
 • Universitetsadgang for mennesker over tyve.
 • Adgang til universitetet gennem akkreditering af arbejde eller erhvervserfaring (jf. Lov 4/2007).
 • Universitetsadgang for personer over 45 år.

2. være i besiddelse af en officiel universitetsgrad eller tilsvarende titel.

3. være i besiddelse af en officiel universitetsgrad af universitetsuddannet, teknisk arkitekt, teknisk ingeniør, kandidat, arkitekt, ingeniør, svarende til det tidligere arrangement af universitetsuddannelse eller tilsvarende titel.

4. Har afsluttet udenlandske delvise universitetsstudier eller, når de er afsluttet, ikke har opnået deres homologation i Spanien og ønsker at fortsætte studier på et spansk universitet. I dette tilfælde vil det være et væsentligt krav, at det tilsvarende universitet har anerkendt mindst 30 point.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the ... Læs mere

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the campus gates. Students make up most of the UdL community, and our objective is to ensure that they enjoy the teaching and learning processes involved. Minimer
Lleida , Igualada + 1 Mere Mindre