Europæiske Bacheloruddannelse: Erhvervsøkonomi

University of New York in Prague (UNYP)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Europæiske Bacheloruddannelse: Erhvervsøkonomi

University of New York in Prague (UNYP)

Europæiske Bachelor i Business Administration

dette 3-årig Uddannelsen fører til en Bachelor of tjekkisk, som giver UNYP. Programmet er akkrediteret af det tjekkiske undervisningsministerium, ungdom og sport. Kandidater giver ret til at anvende forkortelsen titel Bc. før navnet. Alle emner bliver undervist på engelsk.

College kandidater og lignende typer af skoler (HND britisk eller amerikansk Associate Degree, certificeret specialist) kan genkende optjent fra denne type undersøgelse.

Formålet med denne europæiske bachelorgrad business administration er at give dig mulighed for at komme videre i deres erhvervskarriere. Du kan vælge en vifte af muligheder.

Dette program vil give dig:

  • Omfattende uddannelse inden for international business (marketing, ledelse, finans, regnskab, økonomi og jura)
  • Yderligere uddannelse som led i dine studier, der vil øge, fremme og udvide din grundlæggende viden og færdigheder inden for området
  • Evne til at tænke teoretisk og analytisk om de aktuelle problemer i den globale økonomi
  • Forbedrede mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på engelsk
  • Ekspertise i brugen af ​​software-applikationer og informationsteknologi forskning og søge efter oplysninger på øverste niveau
  • Evne til at arbejde i et team og i et multikulturelt miljø

Arbejdsmarkedets krav med hensyn til specialundervisning afspejles i strukturen af ​​specialiserede kurser, at de studerende af denne type giver en bachelorgrad. Eleverne kan vælge mellem tre muligheder:

  • Business Administration (omfattende undersøgelse program, der dækker en bred vifte af emner inden for handel og erhverv)
  • Marketing (studerende studere en række specialiserede kurser, der relaterer sig til markedsføring, hvilket er en ideel løsning til en karriere inden for markedsføring miljø)
  • Finačnictví (ideel for studerende, der går ind inden for finansiering eller regnskab, denne version fokuserer på finansielle enheder)

Vægt på den internationale aspekt af handel, der - som vi tror - i dagens erhvervsliv og erhvervsklimaet ekstremt vigtigt. Takket multinárodnímu undervisere og internationale studerende gruppe har UNYP en særlig stærk position i for at denne værdifulde internationalt perspektiv til at levere. Det er virkelig unikt for vores program, at vores lærere, som kommer fra USA og europæiske lande, ved hjælp af interaktiv og dynamisk undervisning stil. De fleste af vores professorer har de højeste akademiske grader og erhvervserfaring, og indregnes i deres felt kapacitet. Teoretisk og praktisk viden og færdigheder, mens studerer komme i vores program, vil du bringe en bred vifte af muligheder og retninger, hvor du kan fortsætte din professionelle karriere - både inden for handel, forretning eller egen specialisering og med hensyn til geografisk placering. Dette program fungerer også som en solid base, hvis du beslutter at videreudvikle sin karriere i den offentlige sektor, civilsamfundet og det akademiske miljø.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
University of New York in Prague (UNYP)

Sidst opdateret September 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2021
Dates
Sep. 2018
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 31, 2021