Executive Bachelor of Business Administration (EBBA)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

EBU Executive Bachelor of Business Administration- uddannelsen giver modne studerende, der har mindst 7 års arbejdserfaring med en omfattende viden om forretningskoncepter, teorier og modeller.

Programmet fokuserer på og deres anvendelse på reelle problemer med håndgribelig interaktion og læring. Gennem denne tilgang lærer de studerende at forbinde forretningskoncepter til det større globale samfund med forberedelse på en klar karrierevej inden for forretningsområdet. De er forsynet med en solid forberedelse til at fortsætte med kandidatstudier inden for forretningsadministration eller beslægtede områder.

Europa-Kommissionen giver vejledning til videregående uddannelsesinstitutioner i tildeling af kreditter for læringsresultater erhvervet uden for den formelle læringssammenhæng gennem arbejdserfaring. Anerkendelsen følges automatisk af tildelingen af ECTS-point i EBBA-programmet.

Campus Luxembourg Wiltz

Studerende vil blive opfordret til at deltage i begivenheder og seminarer på campusuge en gang, før de afsluttes, men deltagelse i mere end en campusuge er også tilladt og tilskyndet. I løbet af uges campus afslutter de studerende de afsluttende semesterundersøgelser, besøger virksomheder og vigtige brancher og socialiserer og netværker med hinanden.

Luxembourg er ikke kun et finansielt knudepunkt, men en multikulturel by og sæde for mange europæiske institutioner. Mellem tradition og modernitet. Du vil være i stand til at nyde forskellige landskaber i naturparkerne, middelalderens slotte og adskillige vandre- eller mountainbikestier i hele regionen. Luxembourg og Chateau Wiltz byder dig velkommen.

Studerende, der afslutter denne bachelor, forfølger karrierer inden for:

 • Konsulent
 • Økonomichef
 • Marketing Manager
 • Operations Manager
 • Sundhedsadministrator
 • Information Systems Manager

EBBA i Business Administration Program læringsresultater

EBU-læringsmål er beregnet til at forbedre studerendes læring inden for følgende områder: kommunikation, etiske resonnementer, analytiske færdigheder, informationsteknologi, global syn, kritisk tænkning og forståelse af synergi. Efter afslutningen af EBBA-programmet vil kandidaterne:

 • Vis professionalisme, selvbevidsthed og lederskab
 • Forstå innovationsspørgsmål og dilemmaer, som virksomheder ofte står overfor
 • Anvend viden og færdigheder til at løse forretningsproblemer
 • Forstå begreber og tendenser til innovation, og hvordan IT kan forbedre organisatoriske resultater
 • Demonstrere et globalt perspektiv og en bevidsthed om, hvordan kulturelle forskelle påvirker virksomhederne
 • Besidder de færdigheder, der kræves for at integrere koncepter fra forskellige discipliner for at identificere og udvikle forretningsstrategier
 • Besidder de færdigheder, der kræves for at arbejde og lede effektivt i et teambaseret miljø
 • Ha en grundig forståelse og forståelse for vigtigheden af etisk beslutningstagning127050_image1-2.jpeg
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... Læs mere

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Minimer
Luxembourg by