Forretning

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Forretning

International Accelerator

forretning

Siden grundlæggelsen i 1924, har School of Business på vores universitet været forpligtet til at forme morgendagens virksomhedsledere. Den business school holder guldstandarden af ​​akkreditering i erhvervslivet uddannelse, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, for både skolen og dens regnskabsprogrammer. Med sit fokus på undervisning og forskning, School of Business bro teori og praksis til at vide, hvor virksomheden er på vej hen.

Bachelor of Science i Business Grad krav

The School of Business tilbyder en Bachelor of Science i Business (BSB) med store i regnskab, business administration, finansiering, informationssystemer, ledelse og lederskab, marketing og supply chain management. Hvert større består af følgende komponenter: generelle uddannelser, business fundament klasser, international dimension krav, store kurser, og avancerede business valgfag. Grad krav kan ændres. Det er den studerendes ansvar at holde sig orienteret om kravene. For at modtage BS i erhvervslivet grad, skal en studerende fuldføre den grad krav i kraft på det tidspunkt, han eller hun er optaget på skolen.

Koncentrationer

Ved at tilbyde koncentrationer, giver vi studerende en mulighed for at få yderligere specialisering i vigtige discipliner. Koncentrationerne tilføre værdi til enhver virksomhed større og styrke de studerendes business intelligence.

  • iværksætteri
  • Business Analytics
  • informationssystemer
  • international business
  • Human Resources Management
  • supply chain management
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen