Forretningsadministration

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Forretningsadministration

International Accelerator

business administration

Muligheder er uendelige

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics vurderer ansættelse af business erhverv vil stige otte procent fra 2014 til 2024, hvilket skaber mere end 600.000 nye arbejdspladser. Uanset om du ser dig selv som en account manager, en finansiel analytiker eller endda en lille virksomhed ejer, en Bachelor of Business Administration (BBA) grad kan få dig der.

En business administration grad forbereder de studerende til en bred vifte af stillinger i både store organisationer og små virksomheder, offentlige og private sektor for både non-profit og profit-søger virksomheder. Det giver eksponering til en bred vifte af emner som erhvervsret, økonomi, finansiering, ledelse, markedsføring, driftsstyring, og international business.

Graden

Hvorfor studere virksomhed?

The School of Business er stolt over at være akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB akkreditering er den gyldne standard for kvalitet i verden af ​​erhvervsuddannelser. Det anerkender en høj kvalitet, relevante og udfordrende pensum og styrker graden værdi efter endt uddannelse. Kandidater, der gennemfører en business administration grad vil have rammerne for avancement og lederskab i indstillingen forretning. Graden er anerkendt og værdsat i nationale og internationale atmosfærer.

Din grad i dit tempo

Fleksible kursus tidsplaner gøre det muligt for fuldtidsansatte og ikke-traditionelle studerende at tjene en business administration bachelorgrad uden at ofre den traditionelle oplevelse klasseværelset. Vores sene eftermiddag og aften kurser mødes en gang om ugen, så du kan skabe balance mellem arbejds- og familiemæssige forpligtelser og samtidig udvikle en alsidig købmandskab.

En smartere du

BBA grad er designet til folk, der ønsker at blande forretning teori, praktisk viden, og faglige færdigheder som forberedelse til en karriere som virksomhedsledere. Studerende i BBA program vil skærpe deres mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, udvikle en evne til teknologi, praksis dataanalyse, og realisere et globalt perspektiv på erhvervslivet. BBA program repræsenterer en stærk faglig merkantile uddannelser inden for en bred liberale kunst kontekst og er designet til at blande forretning teori med praktisk viden og faglige færdigheder, for at forberede morgendagens virksomhedsledere.

Resultaterne

Program resultater omfatter stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, en evne til teknologi, dataanalyse færdigheder, et globalt perspektiv på erhvervslivet og evnen til at opretholde gode professionelle relationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen