Fødevarevidenskab (hovedfag: bachelor-niveau)
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Nøgleinformation
Campus placering
Online USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning. Fødevarevidenskabsgraden (648) forbereder de studerende til at arbejde med udvikling af fødevareprodukter, fødevareforarbejdning, kvalitetssikring, regulerende organer inden for fødevaresikkerhed eller ind i kandidatskolen. Med en ordentlig vægt og kursusvalg kan de studerende også forberede sig på adgang til diætetiske eller sundhedsvidenskabelige programmer. Studerende i dette program vil studere fødevarekemi og mikrobiologi; fødevareforarbejdning og sikkerhed; og madanalyse ved hjælp af kemiske, fysiske og sensoriske teknikker.