Grad i administration

Generelt

Program beskrivelse

Om kurset

Forløbet af direktionen gør det muligt for professionelle at fungere som en leder af finansiel, materiel eller menneskelig, påvirke beslutningsprocessen om tilgængelige ressourcer. Det er også en samfundsvidenskabelig, at undersøgelser og udforsker praksis anvendes til at styre og administrere ressourcerne.

VIGTIGSTE AKTIVITETER

Student Administration i School of the Americas, vil kunne:

  • Administrer driften af ​​en virksomhed;
  • Organisere og koordinere de finansielle aktiviteter i en virksomhed;
  • Plan, fremme og styre offentlige og private institutioner;
  • Definer de operationelle strategier i et selskab, studere kundernes behov, udvikle produkter og tjenester til at tjene dem og planlægge salg;
  • Planlægning og styring af en virksomheds budget, hvilket gør omkostningskontrol og intern revision;
  • Bly, kommunikere, lede og motivere folk.

ARBEJDSMARKED

Administratoren søges af organisationer af alle brancher og virksomheder i alle størrelser og segmenter. De vigtigste fokusområder er økonomistyring, menneskelige ressourcer og operationer, strategisk planlægning og markedsføring, logistik og salg.

Morgen : R $ 353,00

Nat : R $ 415,00

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Fundada em 1998, a Faculdade das Américas (FAM) é uma instituição localizada na cidade de São Paulo que oferece cursos em diversas áreas do conhecimento.

Fundada em 1998, a Faculdade das Américas (FAM) é uma instituição localizada na cidade de São Paulo que oferece cursos em diversas áreas do conhecimento. Minimer