Administrationen er en anvendt samfundsvidenskab udvikler planlægger strategier for forvaltning af menneskelige, materielle og finansielle ressourcer i en organisation. Administratoren skal kunne nå de mål og organisatoriske mål gennem processen med at planlægge, organisere, lede og styre de handlinger, der vil blive udviklet inden for områderne Human Resources, markedsføring, finansiering og produktion.

Nogle rejser differentialer er: Cine debat (film eller foredrag relateret til emner er vigtige for forståelsen af ​​etiske, sociale, juridiske og økonomiske); tværfaglig seminar; lecture cykler; casestudier anvendes til uddannelse; og business spil (tillader elevgruppen, træffe beslutninger i virtuelle virksomheder, forhandle med andre virksomheder i andre klasseværelset grupper eller endog andre klasser, perioder og kurser).

Varighed: 4 år

Timer: 3040 timer

Labor Market:

Arbejdsmarkedet for disse kandidater i business administration opvarmes i landet. Ifølge portalen Monster, den 184 tusinde arbejdspladser Site, omkring 134.000 er for administratorer på forskellige positioner.

Ifølge formanden for regionalrådet i São Paulo Administratorer (CRA-SP), mindstelønnen kategorien er $ 3500 i staten.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 1 flere kurser fra Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist