Forløbet af direktionen for Den Internationale College "Campos Salles 'værktøjer og innovative pædagogiske praksis, der forbinder teori og praksis. Kurset giver de studerende solid uddannelse i forskellige områder af administrationen: Human Resource Management, finansiering, markedsføring og produktion. Behovet for ledere med generalist profil og er i stand til "at lære at lære" stærkt motiverede læseplanen for uddannelse General Administration linje. Den professionelle kan arbejde i private virksomheder, offentlige institutioner og almennyttige organisationer.

Kursus længde: 8 semestre

Turn: Natlige

Tid: fra 19h til 22.30

Labor Market:

Professionel i General Management kan handle på følgende områder: økonomisk forvaltning; materiale markedsføring; markedsføring; produktion; udvælgelse af personale; menneskelige ressourcer; arbejdsmarkedsforhold; budget. Relaterede områder såsom forvaltning af ejerlejligheder, bolig, kooperativer, konsortier, hospitaler, hoteller, factoring.

Som en udøvende, kan en administrator med specifik træning Linje i udenrigshandel handle i små, mellemstore og store virksomheder, offentlige eller private, udvikle internationale markedsføringsstrategier, international transport og forsikring.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 1 flere kurser fra Faculdades Integradas Campos Salles (FICS) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
8 semestre
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020