Grad i administration

Generelt

Program beskrivelse

Forløbet af direktionen for Den Internationale College "Campos Salles 'værktøjer og innovative pædagogiske praksis, der forbinder teori og praksis. Kurset giver de studerende solid uddannelse i forskellige områder af administrationen: Human Resource Management, finansiering, markedsføring og produktion. Behovet for ledere med generalist profil og er i stand til "at lære at lære" stærkt motiverede læseplanen for uddannelse General Administration linje. Den professionelle kan arbejde i private virksomheder, offentlige institutioner og almennyttige organisationer.

Kursus længde: 8 semestre

Turn: Natlige

Tid: fra 19h til 22.30

Labor Market:

Professionel i General Management kan handle på følgende områder: økonomisk forvaltning; materiale markedsføring; markedsføring; produktion; udvælgelse af personale; menneskelige ressourcer; arbejdsmarkedsforhold; budget. Relaterede områder såsom forvaltning af ejerlejligheder, bolig, kooperativer, konsortier, hospitaler, hoteller, factoring.

Som en udøvende, kan en administrator med specifik træning Linje i udenrigshandel handle i små, mellemstore og store virksomheder, offentlige eller private, udvikle internationale markedsføringsstrategier, international transport og forsikring.

Senest opdateret Feb 2016

Om skolen

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar.

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar. Minimer