Oversigt

De rum, vi lever i og arbejder, påvirker os dybt. De påvirker vores humør og kan skabe harmoni, hvis de er designet korrekt. Med Fanshawe's Honours Bachelor of Interior Design program, får du mulighed for at forlade et varigt mærke på ikke kun de rum, du opretter, men de mennesker, der beboer dem.

Hvad man kan forvente af vores indretningsgrad

Vores bachelor i indretningsprogrammet vil forberede dig til denne kreative og efterspurgte karriere, du vil lære om kommercielt og boligdesign. Denne indretningsgraden undersøger de vigtigste aspekter af interiørdesign som problemanalyse, konceptudvikling, designkommunikation, belysning, tegninger og specifikationer samt avanceret designteknologi. Det er ikke alt, fordi kommunikere og dele dine ideer med fremtidige kunder er en afgørende del af interiørdesign, vil du studere verbale og visuelle præsentationsmetoder. Du vil teste dine ideer i et plejende miljø, arbejde-shopping, hvad kreationer virker, og hvilke gør det ikke. Du skal også udfylde et udtryk i en kooperativ indstilling og opleve de første udfordringer og fordele ved indretning.

Hjerteuddannelsen Bachelor of Interior Design-programmet lægger vægt på at skabe miljømæssigt bæredygtige projekter. Også, hvis du er begejstret for at hjælpe med at skabe rum, der opmuntrer de fysiske, sociale og psykologiske behov i et forandringssamfund, så er bachelor i indretningsprogram for dig.

Fanshawe's Honours Bachelor of Interior Design Program er anerkendt af ARIDO - Association of Registered Interior Designers of Ontario.

Adgangskrav

OSSD med kurser fra University (U) eller University / College (M) stream med :

 • Grad 12 engelsk (U)
  (Bemærk: Den krævede mindste karakter er 65)
 • Enhver klasse 11 matematik * (U) eller (M) ELLER grad 12 matematik (U)
 • Plus fire yderligere lønklasse 12 University (U) eller University / College (M) kurser; * Ansøgere, der ansøger om grad 11 matematik (U) eller (M), skal have fem yderligere lønklasse 12 universitet (U) eller universitet / college (M)
 • Et sidste minimumsgennemsnit på 65,0% baseret på de højeste seks grad 12-kurser på universitetet (U) eller universitetet / universitetet (M)
  ELLER
  Ældre ansøger med status i de krævede kurser og karakterer angivet ovenfor
  ELLER
  Post-Secondary Standing ** (hvis relevant) og
 • Fuldførelse af en digital portefølje og skriveeksempel

Engelsk Sprogkrav

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal være påkrævet for at demonstrere færdigheder på engelsk ved en af følgende metoder:

 • En klasse 12 College Stream eller University Stream engelsk kredit fra en Ontario Secondary School eller tilsvarende, afhængigt af programmets adgangskrav.
 • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) -test med et minimumsresultat på 560 for den papirbaserede test (PBT) eller 84 for den internetbaserede test (iBT) med testresultater inden for de sidste to år.
 • International English Language Testing System (IELTS) Akademisk test med en samlet score på 6,5 uden score mindre end 6,0 i en af de fire bands med testresultater inden for de sidste to år.
 • Canadian Academic English Language (CAEL) -test med en samlet score på 70 med testresultater inden for de sidste to år.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) med et minimumsresultat på 59 med testresultater inden for de sidste to år.
 • En Cambridge English Test (FCE / CAE / CPE) med en samlet score på Cambridge English Scale fra 176 uden sprogfærdighed mindre end 169, med testresultater inden for de sidste to år.
 • En engelsk sprogevaluering (ELE) på Fanshawe College med en minimumscore på 75% i alle dele af testen med testresultater inden for de sidste to år.
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5-studerende: Minimum lønklasse 80% i ESL4 / GAP5 niveau 9 eller 75% i ESL4 / GAP5 niveau 10.

Anbefalet faglig forberedelse

 • Kurser inden for følgende områder: Kunst og design, miljø / bydesign, bæredygtighed, arkitektur og tegning.

Anbefalet personlig forberedelse

 • Studerende bør have interesse i at udforske brugen og udformningen af fysiske rum. De bør nyde kunstneriske, kreative aktiviteter. Det ville være gavnligt at have interesse for miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvar.

Ansøgers udvælgelseskriterierHvor antallet af støtteberettigede ansøgere overstiger de ledige pladser i programmet, vil ansøgernes udvælgelseskriterier være:

 1. Præference for faste beboere i Ontario.
 2. Modtagelse af ansøgning inden 1. februar (Efter denne dato vil Fanshawe College behandle ansøgere på først til mølle-basis, indtil programmet er fuldt).
 3. Opnåelse i adgangskravene.
 4. Opnåelse i post-sekundære studier ** (hvis relevant).
 5. Vurdering af ansøgerens kvalifikationssæt, der er relevant for programmet, baseret på en digital portefølje og skriveeksempel.Bemærk:

** Ansøgere, der for øjeblikket er indskrevet på et universitet eller tidligere har været på universitet eller andre post-sekundære institutioner, og som ansøger om at blive overført til Honours Bachelor of Interior Design-programmet, betragtes på grundlag af deres efteruddannelse. Specielt ansøgere på nuværende tidspunkt indskrevet på et universitet eller som tidligere har været på universitetet skal opretholde et minimumsgennemsnit på 65,0% i de sidste 10 fulde kredit- eller fuldkreditækvivalente kurser for at blive betragtet som optagelse. Ansøgere med mindre end ti fulde kreditkurser skal opretholde et minimums gennemsnit på 65,0% i alle kurser for at blive betragtet som optagelse. Ansøgere, der ansøger fra et fællesskabskollegium, skal have gennemført et eksamensbevis med en samlet GPA på 2,5 i det afsluttede program. Derudover skal alle studerende, der ansøger fra universitet eller college, have gennemført de fornødne kurser i engelsk og matematik som angivet i Adgangskrav.

Karrieremuligheder

Kandidater fra programmet kunne blive designere med indretningsvirksomheder, arkitektfirmaer eller corporate institutioner. De kan også arbejde som freelance-designere eller som arkitekt- og designrepræsentanter med ressourceallianceleverandører. De vil være i stand til at designe kontorer, gæstfrihed, detailhandel og institutionelle faciliteter, sundhedsfaciliteter og boligindstillinger, der omfatter bæredygtige metoder som fremhævet i hele programmet.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Fanshawe College »

Senest opdateret September 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
7,591 CAD
Canadisk Undervisningsgebyr: $ 3.030.16 Internationalt Undervisningsgebyr: $ 7.591.00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date