Read the Official Description

Oversigt

Vores nye Bachelor Program International Business (BSc) vil udvikle din forståelse af international business i en globaliseret verden. Baseret på de nyeste teoretiske begreber inden for erhvervslivets mål er det at udstyre dig med de vigtigste erhvervskompetencer til at arbejde succesfuldt i et internationalt erhvervsklima. Studiet giver dig en sund forretningskendskab givet af erfarne foredragsholdere fra den akademiske verden og virksomhedernes praksis sammen med at udstyre dig med de rette færdigheder og værktøjer til succesfuldt at anvende din ekspertise i praksis. Vi er overbevist om, at med vores International Business-program du bygger det perfekte fundament for en karriere i international ledelse.

Derudover tilbyder vi sammen med vores partneruniversiteter fra hele verden en række specialer, som giver dig mulighed for at uddybe din viden og opfylde dine individuelle mål. Kurset er helt undervist på engelsk.

Ved første øjekast

Grad: Bacheloruddannelse

Campus: Rheinbach, Sankt Augustin

Standard studietid: 7 semester totalt inklusive et mobilitetsvindue til fleksibel brug af praktikophold eller studie i udlandet semester

Forudsætninger: Studerende skal fremlægge bevis for et af følgende: Indgangskvalifikation for et universitetsstudium (Fachhochschule); Indgangskvalifikation for universitetet; Indgangskvalifikation anerkendt som tilsvarende af de kompetente myndigheder. Internationale studerende skal have færdigheder på engelsk: mindst B2 niveau i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog. Der er et begrænset antal standardiserede sprogprøver, der bliver anerkendt, når de registreres i studieprogrammet International Business hos H-BRS .

Sprogfærdigheder: Undervisningssproget er engelsk.

Start selvfølgelig: Hvert vintersemester (september)

Ansøgningsperiode: Ansøgning om vintersemesteret kan indgives mellem 15. maj og 15. juli hvert år

Semestergebyr: http: // www. H-BRS .de / da / gebyrer

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Hochschule Bonn-Rhein-Sieg »

Last updated April 5, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Price
Free
Semesterbidrag i sommeren 2018: 285,30 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date