International Business (BSC)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International Business (BSC)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Oversigt

Vores nye Bachelor Program International Business (BSc) vil udvikle din forståelse af international business i en globaliseret verden. Baseret på de nyeste teoretiske begreber inden for erhvervslivets mål er det at udstyre dig med de vigtigste erhvervskompetencer til at arbejde succesfuldt i et internationalt erhvervsklima. Studiet giver dig en sund forretningskendskab givet af erfarne foredragsholdere fra den akademiske verden og virksomhedernes praksis sammen med at udstyre dig med de rette færdigheder og værktøjer til succesfuldt at anvende din ekspertise i praksis. Vi er overbevist om, at med vores International Business-program du bygger det perfekte fundament for en karriere i international ledelse.

Derudover tilbyder vi sammen med vores partneruniversiteter fra hele verden en række specialer, som giver dig mulighed for at uddybe din viden og opfylde dine individuelle mål. Kurset er helt undervist på engelsk.

Ved første øjekast

Grad: Bacheloruddannelse

Campus: Rheinbach, Sankt Augustin

Standard studietid: 7 semester totalt inklusive et mobilitetsvindue til fleksibel brug af praktikophold eller studie i udlandet semester

Forudsætninger: Studerende skal fremlægge bevis for et af følgende: Indgangskvalifikation for et universitetsstudium (Fachhochschule); Indgangskvalifikation for universitetet; Indgangskvalifikation anerkendt som tilsvarende af de kompetente myndigheder. Internationale studerende skal have færdigheder på engelsk: mindst B2 niveau i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog. Der er et begrænset antal standardiserede sprogprøver, der bliver anerkendt, når de registreres i studieprogrammet International Business hos H-BRS .

Sprogfærdigheder: Undervisningssproget er engelsk.

Start selvfølgelig: Hvert vintersemester (september)

Ansøgningsperiode: Ansøgning om vintersemesteret kan indgives mellem 15. maj og 15. juli hvert år

Semestergebyr: http: // www. H-BRS .de / da / gebyrer

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret April 5, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Semesterbidrag i sommeren 2018: 285,30 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Rheinbach, North Rhine-Westphalia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Sankt Augustin, North Rhine-Westphalia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen