Oversigt

Vores nye bachelorprogram International Business (BSc) vil udvikle din forståelse af international forretning i en globaliseret verden. Baseret på de nyeste teoretiske begreber inden for erhvervslivets formål er det at udstyre dig med de vigtigste forretningskompetencer til at arbejde succesfuldt i et internationalt erhvervsklima. Studiet giver dig den gode forretningskendskab, der gives af erfarne foredragsholdere fra den akademiske verden og virksomhedernes praksis sammen med at udstyre dig med de rette færdigheder og værktøjer til succesfuldt at anvende din ekspertise i praksis. Vi er overbevist om, at med vores International Business-program bygger du det perfekte fundament for en karriere i international ledelse.

Derudover tilbyder vi sammen med vores partneruniversiteter fra hele verden en række specialer, som giver dig mulighed for at uddybe din viden og opfylde dine individuelle mål. Kurset er helt undervist på engelsk.

Ved første øjekast

Grad: Bacheloruddannelse

Campus: Rheinbach, Sankt Augustin

Standard studietid: 7 semester totalt inklusive et mobilitetsvindue til fleksibel brug af praktikophold eller studie i udlandet semester

Forudsætninger: Studerende skal fremlægge bevis for et af følgende: Indgangskvalifikation for et universitetsstudium (Fachhochschule); Indgangskvalifikation for universitetet; Indgangskvalifikation anerkendt som ækvivalent af de kompetente myndigheder. Internationale studerende skal have færdigheder på engelsk: mindst B2 niveau i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog. Der er et begrænset antal standardiserede sprogprøver, der bliver anerkendt, når de registreres i studieprogrammet International Business hos H-BRS .

Sprogfærdigheder: Undervisningssproget er engelsk.

Start selvfølgelig: Hvert vintersemester (september)

Ansøgningsperiode: Ansøgning om vintersemesteret kan indgives mellem 15. maj og 15. juli hvert år

Semestergebyr / omkostninger: http: // www. H-BRS .de / da / gebyrer

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Hochschule Bonn-Rhein-Sieg »

Senest opdateret March 3, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
7 semestre
Fuldtid
Price
Free
Semesterbidrag i sommeren 2019: 288,50 EUR
Deadline