Læs den officielle beskrivelse

International Business Management (Top Up)

Dette kursus er designet som en top up grad for internationale studerende, der har interesse i at udvikle deres viden om virksomhedsledelse. Med et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, giver dette program de intellektuelle forudsætninger, der kræves for en karriere i et hurtigt skiftende arbejdsmiljø, samt en streng tilgang til selvbevidsthed og personlig udvikling. Du vil også have eksponering for arbejdsmarkedet og dets aktuelle krav gennem arbejdserfaring, der arbejder med faglige organer og arbejdsgivere, og iværksætter iværksætteraktiviteter.

Mens du studerer dette kursus, får du mulighed for at blive kyndige, kompetente og effektive forretningsledere og ledere, der er i stand til at opretholde vellykkede karriere i forretningsforvaltning. Efter eksamen har du en række forretningsstyringsbaner til rådighed, herunder roller som ledelseskonsulent, forretningsanalytiker eller driftsleder. Hvis du gerne vil fortsætte dine studier efter eksamen, kan du overveje følgende postgraduate muligheder: Masters of Business Administration - MBA, MSc i Business Management eller Chartered Management Institutionens postgraduate kvalifikationer.

Kursus krav

  • Mindst 240 QCF Credits. Dette program er designet til internationale studerende, der har en HND eller tilsvarende kvalifikation på Merit niveau (det er 75 point på Merit Level).
  • UK
  • Et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra The University of Law Business School »

Senest opdateret October 2, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
13,500 GBP
September 2019: På Campus: £ 13.500 (INT)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date