Read the Official Description

Integrerede forberedende klasser (År 1

Bachelor År 1

Ifølge traditionen for franske ingeniørskoler begynder EPITA med integrerede forberedende klasser (År 1

Inspireret af begrebet traditionelle videnskabelige forberedende klasser er EPITAs prep-klasser moderne og dynamiske og karakteriseres af elevernes fælles passion: databehandling og informationsteknologi.

Et tilpasset program til fremtidige it-ingeniører

Matematik, som er afgørende for it-ingeniører, får stor vægt. Fysik og elektronik studeres også.

Datalogi (algoritmisk, sprog, programmering, computerarkitektur, digital elektronik) baner vejen for ingeniørårene.

Indledende projekter er allerede oprettet for at forberede eleverne til ingeniøraktiviteter. Engelsk færdigheder, skriftlige og talte færdigheder, generel viden og økonomi er udviklet til at supplere den fremtidige it-ingeniørs grundlæggende færdigheder. Studerende er allerede en del af EPITA

1. år, første projekter: Info Sup

I løbet af det første år er emnet spildesign, med spilgrafik og 3D-motorer, udviklet under Windows, Object Pascal, Delphi og / eller Caml. Scenarier, grafik og lyde vælges, og input og output enheder programmeres.

Spil skal være baseret på netværk og være af nær professionel kvalitet. Resultat: Quake-lignende, Marble Madness-lignende, GTA-lignende spil.

2. år: Info Spé

Et andet miljø (Unix, Mac OS, Linux, Palm OS), ofte med et multi-platform formål. 2. år handler ikke mere om spil, men om strategi, med forestillinger om kunstig intelligens.

Resultatet er hjælpeprogrammer (Photoshop-lignende programmer), 3D-modelleringssoftware (som 3D-studio), Winamp-lignende programmer (mpeg3-afspillere) og OCR-programmer. Disse er udviklet ved hjælp af C, C eller Caml.

I begge tilfælde udføres projekter i grupper på 4. Arbejdet indleveres i slutningen af ​​professionel kvalitet, brændt på en cd med en omslag og brugervejledning.

3. år Bachelor: projektkultur, åbenhed og skræddersyede spor: ING1

I løbet af 3. år lærer eleverne de teoretiske baser af it og hvordan man bruger dem gennem mange projekter for at være så tæt på virkeligheden som muligt. Udover de videnskabelige og teknologiske klasser lærer eleverne om forretningsmetoder og værktøjer: ledelse, lov, markedsføring, kommunikation, strategi, kvalitet, organisation, fremmedsprog mv.

I slutningen af ​​1. år har eleverne de færdigheder, der kræves for at deltage i en virksomhed som praktikant: At forstå og overholde specifikationer, udvikle og styre et projekt, udføre forskning og præsentere ens arbejde mv.

Studiestrukturen er i overensstemmelse med europæiske standarder, med studier opdelt i semestre, akkumulering af læringsresultater og ECTS-point (European Credit Transfer and Accumulation system).

Semester og moduler

Regelmæssig kursusvurdering for at hjælpe elever og deres familier med at kontrollere fremskridt med hensyn til viden og færdigheder.

Programmet er opdelt i semestre og moduler, hvor emner kan udligne hinanden, så længe en bestemt minimumskvalitet er blevet valideret. I overensstemmelse med det europæiske videregående uddannelsessystem (LMD) tildeles ECTS-point og akkumuleres for hvert valideret modul. Hvert semester er 30 credits værd.

Sociale færdigheder

Sociale færdigheder gives også betydelig vægt og vurderes i forhold til associerede aktiviteter (sport, musik osv.), Kommunikationsaktiviteter og uddannelsesmæssige forhold.

Tilpasset træning

Lærerne på skolen er meget bekymrede over, at alle skal have succes i deres studier, og derfor arrangeres vejledningssessioner efter behov for studerende, der har problemer med at klare. Tilpasset træning er også tilgængelig for studerende, der støder på metodeproblemer. Endelig er elev-til-studievejledning meget værdsat, da ældre studerende er i stand til at rådgive og berolige nyankomne.

Adgangskrav

Berettigelse

Vores internationale bachelor i datalogi er åben for kandidater efter gymnasiet eksamen i videnskab eller i det første år af en bachelorgrad (eller tilsvarende) inden for datalogi eller beslægtede områder.

Studerende skal have en stærk baggrund inden for matematik og almenvidenskab. Kandidater skal også have stærke analytiske og problemløsende evner.

Engelsk færdighed

Internationalt anerkendte standardiserede engelske prøver er obligatoriske for alle kandidater, der hverken er indfødte engelsktalende eller indehavere af en high school-eksamen fra en engelsksprogede institution.

EPITA accepterer følgende standardiserede test af engelsk: TOEFL (minimum score 550 ITP, 213 CBT, 80 IBT) eller TOEIC (minimum score 750) eller IELTS (minimum score 6.0); Cambridge ESOL-eksamener BULATS (B2).

Fransk færdighed

EPITAs International Bachelor of Computer Science undervises udelukkende på engelsk; Derfor er eleverne ikke forpligtet til at demonstrere fransk færdighed ved programstart. Ikke desto mindre accepteres eleverne et års adgang til et eksklusivt læringsværktøj til online sprog og ugentlige franske lektioner er integreret i hele bacheloruddannelsen. De bachelorstuderende opnår mellemliggende fransk færdigheder inden udgangen af ​​deres studier.

Ansøgningsproces

Hvordan søger du EPITA?

Følg vores trin for trin ansøgning tjekliste:

  • Afsluttet ansøgningsskema
  • Curriculum vitae
  • Erklæring om formål
  • 2 anbefalingsbreve
  • 1 bekræftet kopi af dit High School Graduation Diploma eller certifikat (på fransk eller engelsk og / eller certificeret oversættelse) - International Baccalaureate® eller tilsvarende
  • Transskriber af optegnelser (på fransk eller engelsk og / eller certificeret oversættelse)
  • Kopi af pas
  • TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridge ESOL BULATS rekordresultater
  • 60 € ansøgningsgebyr betalt online eller via bankoverførsel (skriv til os på international.bachelor@epita.fr hvis du vælger at indløse ansøgningsgebyret ved bankoverførsel)
  • Bank- eller sponsorbrev, der attesterer, at den studerende får økonomisk støtte gennem hele programmets varighed (skal indsendes efter meddelelse om accept)

Program taught in:
Engelsk
Last updated March 18, 2018
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Full-time
Price
9,000 EUR
Per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date