Kemiingeniør

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kemiingeniør

International Accelerator

Hvorfor Kemiteknik?

Hvorfor skulle du være interesseret i Kemiteknik?

Kemiteknik er et bredt felt, der samler matematik, kemi, biologi og teknik til at bygge verden omkring os, fra brændstoffet i din bil til materialerne i dit tøj. Mange af produkterne af kemiteknik kan ses blot ved at kigge rundt i lokalet du befinder dig i. Storstilet produktion af lægemidler, udvikling af nye halvleder teknologier og alternative energikilder er blot nogle af de områder, hvor kemiingeniører der gør en forskel. Kemiske ingeniører er også i spidsen for at flytte til en mere miljømæssigt bæredygtig økonomi. Kemisk engineering er også en fremragende vigtig for de studerende, der ønsker at forfølge formelle studier i medicin, lægemidler engineering eller endda lov. Her på KU, tilbyder vi første hånd erfaring i alle aspekter af kemiingeniør. Studerende kan vælge en generel indstilling, eller Noguchi, biomedicinske, petroleum, eller miljømæssige specialiseringer.

Hvad er fremtiden for industrien ud?

Fremtiden for branchen er meget lys takket være øget globale efterspørgsel efter energiressourcer, medicin og biomedicinske produkter. Kemiske ingeniører er meget efterspurgt til at arbejde i disse industrier samt i forskning og udvikling. Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte i mange år.

Hvor meget kan jeg forvente at gøre?

Med en bachelor-grad, startlønnen øjeblikket gennemsnit $ 65,782 foruden en indledende bonus. Den gennemsnitlige raise efter det første år er typisk 4,8%, med en industri gennemsnitlig løn efter 15 års $ 84.000 Studerende dimitteret med MS grader gøre om samme løn starter ud som dem med BS grader. Studerende med en MS har imidlertid højere avancement potentiale. 90% af ph.d.-kandidater går videre til industriel forskning og udvikling, hvor de begynder på et gennemsnit på $ 73,000. Denne indledende løn vokser typisk til omkring $ 101,000 efter 15 års erfaring.

Kemiteknik Bachelor of Science

Oversigt

Kemisk engineering er vokset ud af en kombination af kemi og teknik i forbindelse med industrielle processer. I dag, den har en krop af viden, der anvendes i syntesen, design test, opskalering, drift, kontrol og optimering af processer, der ændrer den fysiske tilstand eller sammensætning af materialer. Kemiske ingeniører har spillet centrale roller i den industrielle udvikling af materialer, der har haft stor social indflydelse, såsom produktion af brændstof og smøremidler, gødning, syntetiske fibre og plast. De vil være centralt involveret i at reducere forureningen fra visse biprodukter og oprensning uønskede rester fra tidligere processer.

Den første del af programmet tilbyder kurser på de grundlæggende principper bag omdannelsen af ​​råmaterialer til et ønsket produkt af kemiske og fysiske processer. Udvikling af begreberne teknisk design begynder med anvendelse af de grundlæggende principper til at løse ingeniørmæssige problemer i disse kurser, og kulminerer i en række senior-niveau design kurser, der kræver omfattende integration af teknisk viden samt overvejelser om økonomi, miljø, sikkerhed, og samfundsmæssige bekymringer. Denne erfaring er afgørende at forberede kandidater til entry-level positioner.

Pædagogisk Målsætning

Formålet med programmet er at forberede kandidater til professionel praksis i erhvervslivet, det offentlige, eller post-bachelor uddannelse i kemiteknik, medicin og andre relaterede discipliner.

Professionelle Muligheder

Kemiske ingeniører beskæftiger sig med de kemiske processer, der forvandler råvarer til værdifulde produkter. De tjener industrielle og andre aktiviteter, hvor processer forekommer i hvilke materialer underkastes en kemisk eller fysisk ændring. Kemiske ingeniører bygge bro mellem videnskab og produktion, anvendelse af principperne om kemi, biologi og teknik til at løse problemer med produktion eller brug af kemikalier. Kemiske ingeniører typisk arbejder for produktionsvirksomheder, miljøvirksomheder, sundhedspleje og lægemidler, oliebranchens, bioteknologi, eller konsulentfirmaer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen