Læs den officielle beskrivelse

Kurset ledelse Social Work (BA) er en akkrediteret, nationalt anerkendte kurser udbudt af NBS Northern Business School School of Management og sikkerhed i Hamborg.

UDDANNELSE eller Professional tilhørende program I HAMBURG

Dette program tilbydes på NBS i deltid fredag ​​aften og lørdag for fagfolk og praktikanter. Så det er muligt at erhverve en del tid akkrediteret og nationalt anerkendt universitetsuddannelse inden for otte semestre. Programmet slutter med en Bachelor of Arts (BA).

indhold Kursus

Den faglige og uddannelse-program bachelor i Socialt Arbejde Management forbereder en anvendelsesorienteret til de specifikke behov på områder af socialt arbejde før, hvilket gør du lyder i metodikken i videnskabeligt arbejde. De får samfundsvidenskab og forretningsmæssige ekspertise og forståelse af tværfaglige problemstillinger. Gennem undervisning i centrale færdigheder vil du være i stand til at analysere problemer, udvikle etisk og juridisk upåklagelig løsninger og omsætte dem i praksis.

Kandidater af programmet ledelse Socialt Arbejde træffe ansvarlige og ledende stillinger i offentlige og private organisationer. De er videnskabeligt og praktisk uddannede fagfolk, der er i stand til at udvikle dynamiske og komplekse processer, gennemføre og evaluere. Beskæftiger sig med mennesker, og koordineringen af ​​følsomme operationer kræver denne særlige sociale færdigheder. Teknisk viden, organisatoriske evner og en evne til at arbejde selvstændigt, er derfor så vigtigt som kommunikationsevner og teamwork.

Undersøgelsen er gennemført i deltid fredag ​​aften og lørdage. Programmet består af tre komplementære discipliner: Fokus for kurset er undervisning de grundlæggende og relevant for praktiske aspekter af det sociale arbejde. Disse omfatter historie og teori om sociale arbejde etik, socialpolitik og handlingsplaner. Parallelt hermed er de uddannet i økonomiske faktorer i det sociale arbejde, såsom at styre og personaleledelse. I den tredje byggesten metode og grundlæggende i videnskabeligt arbejde bliver undervist og afprøvet i praksis.

De faglige muligheder

Socialt arbejde er et praktisk fag, analyserer den sociale udvikling, støtter og fremmer. Det beskæftiger sig med løsning af konflikter og pleje og støtte i befolkningen. Social retfærdighed, menneskerettigheder og social ansvarlighed er centrale aspekter. Undersøgelsen Management Social Work gør det muligt at holde aktiviteterne på områder som familie bistand, ældre, narkotika rådgivning, migration arbejde, voksen og ungdomsuddannelse eller ungdomsarbejde, men også i en lang række forskellige enheder, for eksempel i hospitaler, ungdomscentre, børnehjem, rådgivningscentre og plejehjem.

Det konceptuelle design af kurset blev gennemført i samarbejde med SBB Foundation Erhvervsuddannelse, for at sikre den faglige kompetence kandidater. Den studerendes beskæftigelsesegnethed er også allerede transporteres videre mens han studerede den integrerede seminarprogram.

Statens anerkendelse for socialrådgivere og socialarbejdere

Kandidater, der gennemfører et studieforløb på NBS en social praktik over 100 arbejdsdage, kan, i tillæg til en Bachelor of Arts, den faglige titel carry "statsanerkendte socialrådgiver og socialrådgiver." Statens anerkendelse er et centralt kvalifikation for socialarbejdere i Tyskland og giver adgang til erhverv i mange sociale institutioner.

Samarbejde med SBB Foundation erhvervsuddannelse

Det konceptuelle design af kurset blev gennemført i samarbejde med SBB Foundation Erhvervsuddannelse, for at sikre den faglige kompetence kandidater.

Kursus tidsplan

1. semester

 • Arbejde inden for socialt arbejde
 • Management Accounting
 • Grundlæggende om Business Administration
 • Historie og Teori om socialt arbejde

2. semester

 • Empirisk Social Research
 • Juridiske fonde
 • Socialt arbejde som en videnskab

3. semester

 • Styring
 • Videnskabelige principper socialpædagogiske indsats
 • erhverv etik
 • socialpolitik

4. semester

 • Værktøjer og metoder til socialt arbejde
 • Social Service in Transition

5. semester

 • Action begreberne socialt arbejde
 • Kommunikation og konflikt

6. semester

 • Personale Ledelse / Business Management
 • Case analyse af flere problemer scenarier

7. semester

 • Tilvalg Modul: Case studie / praktik forvaltning af sociale faciliteter
 • Quality Management / IT-baserede management & dokumentation

8. semester

 • Projekt, proces & Innovation Management
 • Bachelor Thesis & kollokvium

baseline

 1. marts og 1. september hvert år

Graduation

Bachelor of Arts (BA)

Forudsætninger

 1. University indgangen kvalifikation:
 • Generel universitet eller teknisk skole
<li>  OR, indehavere af en universitetsuddannelse, der er erhvervet til en tysk universitet for en unders&oslash;gelse med en normeret studietid p&aring; mindst seks semestre og dem, der gik p&aring; en tysk Fachhochschule med det forel&oslash;bige langt over gennemsnittet</li>
<li>  ELLER dem succes p&aring; en certificeret karriere som Master / -in; Tekniker / -i; / Deltaget -in Betriebswirt / -in eller Fachwirt</li>
<li>  OR, indehavere af certifikater efter skibsofficer uddannelse forordning</li>
<li>  OR, indehavere af eksamensbeviser fra erhvervsskoler i overensstemmelse med de ordinancer i henhold til &sect; 24, &sect; 2 i Hamburg skoler Act</li>
<li>  Eller personer, der har afsluttet erhvervsuddannelse og demonstrere en efter mindst tre &aring;rs arbejde og demonstrere evnen til at studere til denne grad i en modtagende inspektion</li>

Desuden: Bevis for sindet. fire ugers praktik i social- og sundhedssektoren, for eksempel ved jobbet reference, kvalificeret praktik certifikat, relevant faglig uddannelse eller bevis for afslutning af et frivilligt socialt år. Den kan opleve indtil udgangen af ​​den anden omlægges semester. Den placering kan opdeles i to blokke til en blok skal løbende omfatte mindst to uger.

Normal periode

8 semestre (48 måneder); Afkortning i tidligere studier, faglig uddannelse eller nationalt anerkendt karriere avancement muligt.

Beskæftigelsen ved siden af ​​deres studier

For at muliggøre en vellykket afslutning af kurset inden for den normale periode, og for at undgå en overbelastning for de studerende, anbefales det ikke at overskride en ugentlig arbejdstid på 30 timer.

Foredrag perioder og Break

Vinteren semester strækker sig fra 01.09. indtil 15:02., sommeren semester løber fra 1:03. indtil 31,07. I de sidste to uger af februar, august og fra juleaften til nytår hverken foredrag eller checks.

Foredrag tider og steder

Kurserne afholdes på fredage fra 18:00 til 21:15 og lørdag fra 8:30 til 17:00 i vores studiecentre og Quarree Holstenhofweg og hos Helmut Schmidt University Hamburg.

Studieafgifter

De studieafgifter beløbe sig til 295 euro om måneden. Hertil kommer, en engangs-inspektion gebyr på 300 euro er for revisionen hævet (Total: 14.460 euro).

Program undervist i:
Tysk
NBS Northern Business School

Se 15 flere kurser fra NBS Northern Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
8 semestre
Deltid
Price
295 EUR
om måneden
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date