Læs den officielle beskrivelse

Kurset ledelse Social Work (BA) er en akkrediteret, nationalt anerkendte kurser udbudt af NBS Northern Business School School of Management og sikkerhed i Hamborg.

Dette program tilbydes på NBS i to tidspunkter modeller, på fuld tid i løbet af dagen for high school-dimittender og teknisk skole kandidater og fredag ​​aftener og lørdage for fagfolk og praktikanter.

Den særlige fordelDu kan ændre den tid, model, mens man studerer. Så du er velkommen til at deltage i kurser i erhvervsmæssig tid model og så forfølge dine studier hurtigt som under en udvidet praktikplads.

Programmet slutter med en Bachelor of Arts (BA). En vellykket afslutning er også forbundet i kombination med en praktikplads i den sociale sektor med en stat anerkendelse som et socialt / -pädagogin og socialarbejdere / i.

indhold Kursus

Den Bachelor Degree Program Management of Social Work forbereder ansøgning orienteret mod de specifikke behov på områder af socialt arbejde før, hvilket gør du lyder i metodikken i videnskabeligt arbejde. De får samfundsvidenskab og forretningsmæssige ekspertise og forståelse af tværfaglige problemstillinger. Gennem undervisning i centrale færdigheder vil du være i stand til at analysere problemer, udvikle etisk og juridisk upåklagelig løsninger og omsætte dem i praksis.

Kandidater af programmet ledelse Socialt Arbejde træffe ansvarlige og ledende stillinger i offentlige og private organisationer. De er videnskabeligt og praktisk uddannede fagfolk, der er i stand til at udvikle dynamiske og komplekse processer, gennemføre og evaluere. Beskæftiger sig med mennesker, og koordineringen af ​​følsomme operationer kræver denne særlige sociale færdigheder. Teknisk viden, organisatoriske evner og en evne til at arbejde selvstændigt, er derfor så vigtigt som kommunikationsevner og teamwork.

Programmet består af tre komplementære discipliner: Fokus for kurset er undervisning de grundlæggende og relevant for praktiske aspekter af det sociale arbejde. Disse omfatter historie og teori om sociale arbejde etik, socialpolitik og handlingsplaner. Parallelt hermed er de uddannet i økonomiske faktorer i det sociale arbejde, såsom at styre og personaleledelse. I den tredje byggesten metode og grundlæggende i videnskabeligt arbejde bliver undervist og afprøvet i praksis.

De faglige muligheder

Socialt arbejde er et praktisk fag, analyserer den sociale udvikling, støtter og fremmer. Det beskæftiger sig med løsning af konflikter og pleje og støtte i befolkningen. Social retfærdighed, menneskerettigheder og social ansvarlighed er centrale aspekter. Undersøgelsen Management Social Work gør det muligt at holde aktiviteterne på områder som familie bistand, ældre, narkotika rådgivning, migration arbejde, voksen og ungdomsuddannelse eller ungdomsarbejde, men også i en lang række forskellige enheder, for eksempel i hospitaler, ungdomscentre, børnehjem, rådgivningscentre og plejehjem.

Det konceptuelle design af kurset blev gennemført i samarbejde med SBB Foundation Erhvervsuddannelse, for at sikre den faglige kompetence kandidater. Staten anerkendelse som et socialt / -pädagogin og socialrådgivere / i kan opnås med den vellykkede afslutning. Den studerendes beskæftigelsesegnethed er også allerede transporteres videre mens han studerede den integrerede seminarprogram.

Statens anerkendelse for socialrådgivere og socialarbejdere

Kandidater, der gennemfører et studieforløb på NBS en social praktik over 100 arbejdsdage, kan, i tillæg til en Bachelor of Arts, den faglige titel carry "statsanerkendte socialrådgiver og socialrådgiver." Statens anerkendelse er et centralt kvalifikation for socialarbejdere i Tyskland og giver adgang til erhverv i mange sociale institutioner.

Samarbejde med SBB Foundation erhvervsuddannelse

Det konceptuelle design af kurset blev gennemført i samarbejde med SBB Foundation Erhvervsuddannelse, for at sikre den faglige kompetence kandidater.

Kursus tidsplan

1. semester

 • Arbejde inden for socialt arbejde
 • Bogføring
 • Grundlæggende om Business Administration
 • Historie og Teori om socialt arbejde
 • Socialt arbejde som en videnskab

2. semester

 • Empirisk Social Research
 • Juridiske fonde
 • Videnskabelige principper socialpædagogiske indsats
 • erhverv etik

3. semester

 • Styring
 • Værktøjer og metoder til socialt arbejde
 • Action begreberne socialt arbejde

4. semester

 • Case analyse af flere problemer scenarier
 • Social Service in Transition
 • Kommunikation og konflikt

5. semester

 • Wahlfplichtmodul: casestudie / praktik forvaltning af sociale faciliteter
 • Quality Management / IT-baserede management & dokumentation
 • socialpolitik

6. semester

 • Personale Ledelse / Business Management
 • Projekt, proces & Innovation Management
 • Bachelor Thesis & kollokvium

baseline

 1. marts og 1. september hvert år

Graduation

Bachelor of Arts (BA)

Forudsætninger

 1. University indgangen kvalifikation:
 • Generel universitet eller teknisk skole
<li>  OR, indehavere af en universitetsuddannelse, der er erhvervet til en tysk universitet for en unders&oslash;gelse med en normeret studietid p&aring; mindst seks semestre og dem, der gik p&aring; en tysk Fachhochschule med det forel&oslash;bige langt over gennemsnittet</li>
<li>  ELLER dem succes p&aring; en certificeret karriere som Master / -in; Tekniker / -i; / Deltaget -in Betriebswirt / -in eller Fachwirt</li>
<li>  OR, indehavere af certifikater efter skibsofficer uddannelse forordning</li>
<li>  OR, indehavere af eksamensbeviser fra erhvervsskoler i overensstemmelse med de ordinancer i henhold til &sect; 24, &sect; 2 i Hamburg skoler Act</li>
<li>  Eller personer, der har afsluttet erhvervsuddannelse og demonstrere en efter mindst tre &aring;rs arbejde og demonstrere evnen til at studere til denne grad i en modtagende inspektion</li>

Desuden: Bevis for sindet. fire ugers praktik i social- og sundhedssektoren, for eksempel ved jobbet reference, kvalificeret praktik certifikat, relevant faglig uddannelse eller bevis for afslutning af et frivilligt socialt år. Den kan opleve indtil udgangen af ​​den anden omlægges semester. Den placering kan opdeles i to blokke til en blok skal løbende omfatte mindst to uger.

Normal periode

6 semestre (36 måneder); Afkortning i tidligere studier, faglig uddannelse eller nationalt anerkendt karriere avancement muligt.

Foredrag perioder og Break

Vinteren semester strækker sig fra 01.09. indtil 31.01., sommeren semester løber fra 1:03. indtil 31,07. I februar og august og fra juleaften til nytår hverken klasser eller eksamener finder sted.

Foredrag tider og steder

Klasser afholdes på hverdage i stedet for i løbet af dagen i vores studiecentre Quarree og Holstenhofweg.

Studieafgifter

De studieafgifter skal betales i 36 rater på 435 euro om måneden. Hertil kommer, en engangs-inspektion gebyr på 300 euro er at udføre bachelorprojektet indsamlet (samlet pris: 15,960 euro). Hertil kommer, falder i begyndelsen af ​​hvert semester som foreskrevet i HVV omkostningerne af semestret billet (som WS 2016/17: 170 euro per semester).

Program undervist i:
Tysk
NBS Northern Business School

Se 15 flere kurser fra NBS Northern Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
435 EUR
om måneden
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date