Regnskab

Adelphi University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Regnskab

Adelphi University

Vores BBA i Regnskab program, Robert B. Willumstad School of Business, Udstyrer dig med de tekniske, analytiske og ledelsesmæssige evner.

Selvom registrering af virksomheder og finansielle transaktioner er så gammel som civilisationen, den moderne erhverv for regnskab er en af ​​konstant forandring-i teorier, i reglerne, og i praksis. Studerende for en BBA i Regnskab erhverve både det tekniske regnskab viden og de analytiske og ledelsesmæssige kompetencer er nødvendige for at anvende denne viden til komplekse forretningsmæssige problemstillinger. Vores BBA sikrer, at regnskabsmæssige studerende er rustet til at komme ind og udføre med udmærkelse i den offentlige og private sektor.

Den revisionsbranchen er opdelt i to store områder:

  • regnskab
  • ledelsesmæssige regnskab

Regnskab involverer fremstilling og anvendelse af regnskabsoplysninger for ekstern rapportering. Økonomistyring vedrører fremstilling og anvendelse af regnskabsoplysninger til at måle ledelsesmæssige resultater og udvikle planer og kontroller i en organisation. Vores fakultet menes førende forskere i begge discipliner, og de er passionerede omkring at udvikle den enkelte studerendes fulde potentiale.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
34,000 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Garden City, New York, NY
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Garden City, New York, NY
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen