Privacy policy

Internettet er en fantastisk værktøj. Den har beføjelse til at ændre den måde, vi lever i, og vi begynder at se, at potentielle dag. Med kun et par museklik kan du følge med i nyhederne, se op fakta, købe varer og tjenesteydelser, og kommunikere med andre fra hele verden. Det er vigtigt at Masterstudies at hjælpe vores brugere og kunder bevarer deres privatliv, når de udnytter alle de Internettet har at byde på.

Vi mener, at din virksomhed er ingen andens. Dit privatliv er vigtigt for dig og for os. Så vi vil beskytte de oplysninger, du deler med os. For at beskytte dine personlige oplysninger, Masterstudies følger forskellige principper i overensstemmelse med de internationale principper for kunde privatlivets fred og databeskyttelse.

  • Vi vil ikke sælge eller give væk dit navn, mailadresse, telefonnummer, e-mail-adresse eller andre oplysninger til nogen.
  • Vi vil bruge state-of-the-art sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger fra uautoriserede brugere.

&nbsp

MEDDELELSE

Vi vil bede dig, når vi har brug for oplysninger, der identificerer dig personligt (personlige oplysninger) eller giver os mulighed for at kontakte dig. Generelt er dette ønskede oplysninger, når du opretter en registrering ID på webstedet, eller når du henter gratis software, deltage i en konkurrence, deltag For email nyhedsbreve eller en begrænset adgang til førsteklasses site. Vi bruger dine personlige oplysninger med fire primære formål:

  • For at gøre området lettere for dig at bruge ved ikke at skulle indtaste oplysninger flere t Han én gang.
  • For at hjælpe dig med hurtigt at finde software, tjenester eller oplysninger.
  • For at hjælpe os med at lave indhold er mest relevante for dig.
  • At gøre dig opmærksom på produktet opgraderinger, specialtilbud, opdateret information og andre nye tjenester fra Masterstudies.

&nbsp

SAMTYKKE

Hvis du vælger ikke at registrere eller give personlige oplysninger, kan du stadig bruge det meste af vores hjemmeside. Men du vil ikke kunne få adgang til områder, der kræver registrering tion.

Hvis du beslutter dig for at registrere, vil du være i stand til at vælge den slags oplysninger, du ønsker at modtage fra os ved at abonnere på forskellige tjenester, ligesom vores elektroniske nyhedsbreve. Hvis du ikke ønsker, at vi kommunikere med dig om andre tilbud om Masterstudies produkter, programmer, begivenheder eller tjenester via e-mail, post eller telefon, kan du vælge muligheden om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring beskeder fra Masterstudies.

Masterstudies lejlighedsvis allo var andre virksomheder til at tilbyde vores registrerede kunder oplysninger om deres produkter og tjenester på mail. Hvis du ikke ønsker at modtage disse tilbud, kan du vælge muligheden om, at du ikke ønsker at modtage marketingmateriale fra tredjeparter.

&nbsp

ADGANG

Vi vil give dig mulighed for at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og aktuelle. Du kan gennemgå og opdatere disse oplysninger til enhver tid på ou r hjemmeside. Her kan du:

  • Se og redigere personlige oplysninger, du allerede har givet os.
  • Fortæl os, om du foretrækker at sende dig marketing information, eller om du vil tredjemand til at sende dig deres tilbud med post.
  • Tilmeld dig elektroniske nyhedsbreve om vores ydelser og produkter.
  • Register. Når du tilmelder dig, vil du ikke behøver at gøre det igen. Hvor du gå på vores hjemmeside, dine oplysninger bliver hos dig.

&nbsp

SIKKERHED

Masterstudies har truffet effektive foranstaltninger til at beskytte sikkerheden af dine personlige oplysninger og sikre, at dine valg til dets planlagte anvendelse er beæret. Vi tager stærk forholdsregler for at beskytte dine data mod tab, misbrug, uautoriseret adgang eller videregivelse, ændring eller ødelæggelse. .

Masterstudies strengt beskytter sikkerheden af dine personlige oplysninger og hædersbevisninger dine valg til dets planlagte anvendelse. Vi beskytter omhyggeligt dig r data mod tab, misbrug, uautoriseret adgang eller videregivelse, ændring eller ødelæggelse.

Dine personlige oplysninger deles aldrig uden for virksomheden uden din tilladelse, undtagen under vilkår beskrevet ovenfor. Inde i virksomheden, er data gemt i password-kontrollerede servere med begrænset adgang. Dine oplysninger kan opbevares og behandles i lande, hvor Masterstudies, er dets datterselskaber, affilierede selskaber eller agenter befinder sig.

Du har også en betydelig rolle i beskyttelsen yo ur information. Ingen kan se eller redigere dine personlige oplysninger uden at kende dit brugernavn og din adgangskode, så du skal ikke dele dem med andre.

&nbsp

HÅNDHÆVELSE

Hvis du af en eller anden grund tror Masterstudies ikke har levet op til disse principper, bedes du underrette os via email på webmaster@masterstudies.com og vi vil gøre vores bedste for at fastslå og løse problemet hurtigst muligt. Vær sikker på ord Privacy Policy er i emnelinjen.

&nbsp

Kundeprofiler

Som nævnt ovenfor, hver registreret kunde har en unik personlig profil. Hver profil er tildelt et unikt personligt identifikationsnummer, som hjælper os med at sikre, at kun du kan få adgang til din profil.

Når du tilmelder dig, vi skaber din profil, tildele et personligt identifikationsnummer, og derefter sende denne personlige identifikationsnummer tilbage til din harddisk i form af en cookie, som er et meget lille stykke kode. Denne kode er uniquel y dit. Det er dit pas til problemfri rejse på tværs af Masterstudies hjemmeside.

&nbsp

Hvad vi gør med de oplysninger, du deler

Når du slutte sig til os, du giver os dine kontaktoplysninger, herunder dit navn og e-mail-adresse. Vi bruger disse oplysninger til at sende dig opdateringer om din konto, spørgeskemaer måle din tilfredshed med vores service og meddelelser om nye og spændende tjenester, vi tilbyder.

Vi lejlighedsvis leje andre virksomheder til at levere begrænsede tjenester på vores vegne, herunder besvare kundernes spørgsmål om produkter eller tjenester, afsendelse af post og forarbejdning begivenhed registrering. Vi giver kun disse firmaer de oplysninger, de behøver for at levere tjenesten, og de har forbud mod at benytte oplysningerne til andre formål.

Masterstudies vil udlevere dine personlige oplysninger, uden varsel, hvis det kræves for at gøre det ved lov, eller god tro om, at en sådan handling er ian vendigt for at: (a) i overensstemmelse med edicts af loven eller være i overensstemmelse med juridisk proces forkyndes for Masterstudies eller webstedet, (b) beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom Masterstudies og dets familie til websider, og, (c) handle i presserende omstændigheder for at beskytte den personlige sikkerhed for brugere på Masterstudies, dens Websites, eller offentligheden.