Strafferet

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Strafferet

International Accelerator

Strafferet

Hjælp med at gøre verden til et mere sikkert sted med vores BS i Criminal Justice.

At beskæftige sig retfærdigt og effektivt med problemer og spørgsmål for kriminalitet, kriminalitet, lov og social kontrol, det strafferetlige system har brug for college-uddannede personer i en lang række områder, der er i stand til at tænke analytisk og handle compassionately. BS i Criminal Justice tilbyder to forskellige koncentrationer af undersøgelsen:

Social Science Koncentration

Denne koncentration er for bachelorer, der søger et tværfagligt liberale kunst program kombineret med en grad i strafferetsplejen. Tilbydes gennem Sociologisk Institut, dette program for undersøgelse kombinerer grundlæggende liberale kunst kurser i sociologi, antropologi, statskundskab og psykologi, med specialiserede kurser i strafferetsplejen teori og praksis, retsvidenskab, ungdomskriminalitet og lov og social ulighed. Kurserne er udvalgt fra hele universitetet, herunder: Gordon F. Derner Institute of Advanced Psykologiske studier, School of Social Work og departementerne Antropologi, statskundskab og sociologi, alle inden for College of Arts and Sciences.

Politiet Science Koncentration

Denne koncentration, mens tværfagligt, er designet til at returnere voksne studerende. Tilbydes gennem University College, er programmet gearet til dem, der specifikt er interesseret i politiets administration, retshåndhævelse og forholdet til lokalsamfundet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen