Keystone logo

260 BA Programmer i Økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Økonomi
Studieområde
  • Økonomi (260)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Økonomi

En Bachelor of Arts eller BA, er en akademisk præstation typisk tjent efter en tre eller fire-årig uddannelse i en liberal arts-relaterede fagområde, såsom kunst, samfundsvidenskab, filosofi eller humaniora. Studerende, der med succes tjene en Bachelor of Arts er forberedt til en karriere i en bred vifte af industrier, og graden er også en forudsætning for de fleste avancerede grader.

Lige hvad er en BA i økonomi? En Bachelor of Arts i økonomi kombinerer både bogstavelig og kvantitativ kursusaktiviteter i et forsøg på at forberede de studerende til arbejde i nationale og internationale virksomheder, fagforeninger, finansieringsinstitutter, agroindustrien og forskellige niveauer af regeringen. Studerende i en typisk Bachelor of Arts i økonomi program vil studere mikro og makro-økonomi, omkostningsanalyse, strategisk prisfastsættelse, statistisk forecasting og markedsundersøgelser, blandt andre beslægtede områder.

Bachelor of Arts i økonomi indehavere er generelt i stand til at ansøge om flere positioner og kommando højere løn end dem uden grader. Ud over øget karriere og økonomiske muligheder, kan grad-indehavere også vælge at forfølge en højere akademisk grad i erhvervsøkonomi eller offentlig administration, eller et lignende område.

Der er ingen fast pris for at opnå en økonomisk grad; snarere, varierer omkostningerne ved sådanne programmer er baseret på en række faktorer, blandt dem længden af programmet og den geografiske placering af skolen, hvorigennem det er taget.

Graders-indehavere Økonomi er forberedt til at arbejde i en bred vifte af forretnings-og finansområdet-relaterede positioner, herunder inden for forretningsområderne, regeringen, uddannelse og non-profit-sektoren.Mange økonomi kandidater gå videre til at blive projektledere, finansielle og budgetmæssige analytikere, leasing konsulenter, lån officerer, salgsingeniører, statistikere eller systemer analytikere, blandt andre positioner.

Studerende interesseret i at opnå en BA i økonomi bør udnytte Kandidatguide 'omfattende database med programmer til rådighed rundt om i verden. Mange studerende vælger online-programmer på grund af fleksibilitet i planlægningen, de giver, så hvis en online BA i økonomi er noget, du gerne vil vide mere om, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved påfyldning i spidsen formular.