We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

0 BA Programmer i Kunststudier Animation 3D Animation i Limonest, Frankrig for 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Frankrig
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)Handelsstudier (0)Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Popular education type

BA Programmer i Kunststudier Animation 3D Animation

Har du nogensinde lyst til, at du kunne bringe dine vildeste ideer ud i livet i en 3D-verden? Har du altid ønsket at bruge kunst og animation i din karriere? Med 3D-animation er alt muligt.

I løbet af en 3D-animationsuddannelse lærer du, hvordan du bruger software til at skabe realistiske karakterer og miljøer, og hvordan du bringer dem til live ved hjælp af keyframing-teknikker. Du vil også komme til at opdage principperne for animation, såsom timing, mellemrum, overdrivelse og mere. Derudover har du chancen for at dykke ned i andre områder af branchen, såsom motion graphics design eller visuelle effekter kompositering.

En uddannelse i 3D-animation kan åbne mange døre. Du kan blive en 3D-karakteranimator, skabe 3D-modeller til spilindustrien eller endda lave webanimationer. Du kan også vælge at arbejde med film- og tv-produktion eller specialeffekter. Med tilstrækkelig træning og erfaring kan du endda blive en uafhængig animator eller instruktør.

Uanset hvor din uddannelse fører dig hen, har du chancen for at være kreativ og bruge banebrydende teknologi. Hvem ved? Måske bliver du det næste store navn inden for 3D-animation.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Optjening en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk præstation ved at udfylde en række kurser i løbet af tre-fire år. De emner, der studeres for at tjene denne grad varierer meget under disciplinerne de liberale kunst og videnskab.