Keystone logo

7 BA Programmer i Administrationsstudier Administrative studier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Administrationsstudier
  • Administrative studier
Studieområde
  • Administrationsstudier (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Administrationsstudier Administrative studier

En BA, eller Bachelor of Arts, er et fireårigt bachelorprogram, der kombinerer et karrierefokus med et bredt udvalg af liberal arts kurser. Denne pensum involverer studerende med bredere emner og perspektiver for at forberede dem til at engagere sig i verden.

Studerende, der forlader ungdomsuddannelsen, kan spørge, "Hvad er en BA i Administration?" Denne grad er velegnet til studerende, der forbereder en karriere i erhvervslivet eller den offentlige sektor. Inden for studieplanen fokuserer kurser på ledelse og samarbejde i virksomheder og organisationer samt koordinerende anliggender uden for kontoret, hvad enten det gælder hos kunder, andre virksomheder eller offentligheden som helhed. Programmer kan ofte give eleverne mulighed for at fokusere på offentlig administration, nonprofits eller regering også.

Ved at gennemføre en BA i Administration, udvikler eleverne kompetence i effektiv kommunikation, ledelse og etik. Disse programmer er designet til at opmuntre til forståelse af politiske, sociale og økonomiske sammenhænge, ​​der forme administrationen og forberede eleverne på at se komplekse virkelige problemer.

Omkostningerne ved at tage en BA i Administration primært stammer fra studieomkostninger baseret på programlængde-typisk fire års værd af kurser. Disse omkostninger og andre mulige gebyrer varierer mellem skoler, så eleverne bør anmode om sådanne oplysninger, før de ansøger.

Studerende, der tjener en BA i Administration, er på vej til karriere i mange potentielle brancher. Mange kandidater ind i den offentlige eller private sektor kan påtage sig roller i salg som reklame ledere og marketing analytikere; Til intern administration er databaseadministratorer og projektledere nogle fælles holdninger. Sidstnævnte eksisterer også i regeringsorganisationer og nonprofit organisationer for de mindre forretningsmæssige. Nogle studerende, alternativt, fortsætter med at blive iværksættere og starte deres egne virksomheder.

I betragtning af, hvor allestedsnærværende feltet er på tværs af de fleste brancher, er mange skoler værtsprogrammer for at opnå en BA i Administration. Disse kan omfatte både campusbaserede og online-programmer. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.