Keystone logo

38 BA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Amerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Amerikanske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (38)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Amerikanske studier

BA eller kandidateksamen er en tre-fire-årig grad, som eleverne ofte kan tage på universitetets niveau. Denne bachelor grad kan fokusere på kunst eller humaniora.

Hvad er en BA i amerikanske studier? De fleste studerende, der er interesserede i at forfølge en bachelorgrad i amerikanske studier, er interesserede i kultur, historie, litteratur og politik i USA. Denne grad bruger ofte foredrag og seminarer i studieplanen til at hjælpe eleverne med at få en forståelse for, hvorfor USA har indflydelse på resten af ​​verden. Læreplanen har også tendens til at dykke ind i, hvordan kultur og politik påvirker amerikanerne. Hvis de er taget uden for Amerika, er der ofte også stærke engelsksprogskurser til rådighed for studerende.

Studerende, der forfølger denne grad, kan udvikle stærke kritiske tænkningskompetencer, forståelse for forskellige kulturer og bedre facilitet med sprog. Disse færdigheder kan hjælpe med at erhverve karriere i en række brancher, især dem i politik og menneskelig undersøgelse.

Omkostningerne er normalt en bekymring, når det kommer til universitetets deltagelse. Før de studerende vælger en skole, er det bedst at undersøge priserne. De fleste skoler varierer i hvad de opkræver og hvilken økonomisk støtte der er til rådighed.

Kandidater med en bachelorgrad i amerikanske studier har normalt viden om politik, kultur og samfund, der kan hjælpe dem i karriere med virksomheder, der har internationale forretningsmæssige forhold. De kan ansættes som kundeservicerepræsentanter eller forretningsforbindelser. Hertil kommer, at gradindehavere kan fungere som ledere i velgørende organisationer, der har internationale mål. Amerikanske studier studerende kan også forfølge job som forskere eller forfattere af amerikansk liv og kultur.

Studerende kan være i stand til at forfølge en uddannelse i amerikanske studier på lokale universiteter eller institutioner i udlandet. Derudover kan skolerne tilbyde en kursusplan online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.