Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 BA i Arabisk 2023

11 BA Programmer i Arabisk 2023

Oversigt

Uddannelse med en bachelor of arts er en præstation både personlig og professionel. Det viser en evne til at opnå et mål, der tager mange års koncentration og eksemplificerer potentialet på arbejdspladsen.

Hvad er en BA på arabisk? Denne grad demonstrerer flydende og viden på det arabiske sprog. Det indebærer typisk at lære om kulturen i regioner, der taler arabisk. De fleste programmer omfatter kurser om arabisk litteratur og historie for at forbedre den kulturelle forbindelse mellem studerende og arabiske højttalere. Hovedparten af ​​kursusarbejde fokuserer generelt på at undervise eleverne til at læse, skrive og tale sproget, en proces der tager disciplin. Studerende kan blive bekendt med regionale dialekter, såsom egyptisk, på grund af sprogets udbredte brug og forskellige iterationer.

En BA i arabisk lærer eleverne at være strenge i deres studier. Det kan give eleverne værdifuld kulturel indsigt i områder i Afrika og Asien og forbedrer kommunikationsevner på grund af den intense undersøgelse af, hvordan sprog bruges, nyttigt i mange faglige rammer.

Prisen på en bachelorgrad på arabisk vil variere mellem forskellige slags skoler, såsom offentlige og private, på forskellige steder. Kig på specifikke skoleundervisningsomkostninger og længden af ​​programmet for at få et skøn over omkostningerne samlet.

At have eksamen med en BA i arabisk er en unik kvalifikation, der er meget omsættelig på grund af mangel på arabiske højttalere i den vestlige verden. Regeringskanslerne er ofte på udkig efter arabiske tolke til at arbejde med arabisktalende lande. Virksomheder, der søger måder at gøre forretninger med disse lande, værdsætter oversættere, der flytter arabisk til oversættelses- og kommunikationsformål. Kendskab til arabisk kvalificerer også kandidater til at blive instruktører, undervise engelsk til arabiske højttalere eller uddanne engelsktalende på arabisk.

Institutioner, der tilbyder en BA på arabisk er placeret i byer over hele USA og internationalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • BA
 • Sprog
 • Arabisk
Studieområde
 • Sprog (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat