Keystone logo

10 BA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Asiatiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Asiatiske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Asiatiske studier

En Bachelor of Arts, eller BA, er en post-gymnasium. Det tager normalt tre til fire år at fuldføre. Studerende vælger et studieområde, hvor man skal fokusere, med det formål at lære specialiserede jobkompetencer. BA forbereder kandidater til at komme ind i arbejdsstyrken eller fortsætte til en kandidatgrad.

Hvad er en BA i asiatiske studier? Denne grad introducerer eleverne til de vigtige spørgsmål, som de asiatiske lande står overfor i dag. Studerende studerer generelt historie og kultur i forskellige asiatiske lande og lærer om deres konflikter og indbyrdes afhængighed. Mulige kurser omfatter komparativ politik, sprog, moderne politisk historie og regering. Mange programmer tilbyder en studie i udlandet mulighed i et asiatisk land.

Studerende, der tjener en BA i asiatiske studier, opnår normalt evnen til at forstå komplekse sociale situationer og opleve bagvedliggende årsager. De kan også blive gode til hurtigt at finde og forhandle løsninger på problemer.

Omkostningerne ved at tjene en BA i asiatiske studier varierer fra skole til skole og fra land til land. Udover undervisning kan der være andre gebyrer som f.eks. Værelse- og gebyr- eller teknologiavgifter. Studerende skal kontakte instituttet for et præcist udgiftsoverslag.

Efter at have modtaget en BA i asiatiske studier, kan kandidater søge job på en bred vifte af felter. Nogle stillinger kan være udenlandsk korrespondent, ambassadeforbindelse, tolk, lærer og toldvæsen. Virksomheder med oversøiske operationer har brug for asiatiske specialister og konsulenter til at hjælpe dem med at fungere mere effektivt. Med en yderligere lovgrad kan kandidater også arbejde som indvandrings- eller menneskerettighedsadvokater.

BA i asiatiske studier er tilgængelig fra gymnasier og universiteter både lokalt og i udlandet. Mange institutioner tilbyder deltids- eller fuldtidsansøgning. Der er også online uddannelser for studerende, der har brug for fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.