Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 52 BA i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

52 BA Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

overview

Bachelor of Arts eller BA, er en akademisk præstation gives til studerende, der reelt komplet omkring fire års studier i, hvad der er normalt en liberal arts-baserede felt. Sammen med Bachelor of Science, Bachelor of Arts er en af ​​de to mest populære bachelorgrad sondringer.

Lige hvad er en BA i Criminal Justice? Dette program kan typisk være afsluttet inden for fire år, og giver de studerende de færdigheder, der kræves for at udfylde det voksende behov for veluddannet strafferetlige fagfolk rundt omkring i verden. Fælles områder af undersøgelsen i en kriminel retfærdighed bachelorgrad program omfatter kriminologi, sociologi, etik, recidiv og forskellige begreber i relation til social videnskab og forskning. Yderligere fokus er ofte placeret på ungdomsretssystemet, politi administration og generelle sikkerhedsspørgsmål.

De fleste, der opgradere med en Bachelor of Arts i Criminal Justice finder, at de er i stand til at tjene flere penge efter at tjene BA, end de var i forvejen. De er også generelt mere beskæftigelsesegnede end dem, der i marken uden grader.

Potentielle strafferetlige studerende skal forvente betydelig variation i undervisning omkostninger fra en bacheloruddannelse til den næste. Spørgsmål som prestige af skolen, og hvor geografisk, er programmet tilbydes er alle faktorer i fastlæggelsen endelige undervisningsafgifter beløb.

De, der med held sikre en BA i Criminal Justice har de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i en række forskellige kapaciteter inden for området. Det meste arbejde inden retshåndhævelsen eller fængselsvæsenet til en vis grad. Almindelige karriere omfatter politifolk, detektiver, fængselsbetjente, prøvetid officerer, retsmedicinere, sikkerhedsvagter eller gerningssted efterforskere.Andre arbejder med narkotika håndhævelse, told, indvandring, eller svig eller computer forensics undersøgelse blandt andre områder.

Der findes mange lukrative karrieremuligheder inden for strafferetsplejen. Hvis du har brug for en fleksibel tidsplan, kan online kurser udbydes til din bekvemmelighed. Vores database er en stor ressource for at gennemgå de mange strafferetlige uddannelser tilgængelige i hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • BA
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
fields_of_study
  • Jura (52)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format