Keystone logo

13 BA Programmer i Scenekunst Dans Dansestudier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Scenekunst
  • Dans
  • Dansestudier
Studieområde
  • Scenekunst (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

BA Programmer i Scenekunst Dans Dansestudier

En BA (Bachelor of Arts) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere eller videre studier. Typisk tre til fem års program, kan en bachelorgrad være tjent via traditionel klasseundervisning undersøgelse og til tider online, afhængigt af fagområde.

Hvad er en BA i Dance Studies? Dette er et program designet til at kombinere kreativitet, ydeevne, deltagelse, programmering og visning i forbindelse med dans. Studerende kan studere centrale begreber i dans, herunder dans historie, professionel praksis, ydeevne og koreografi. Hvert program vil variere, men dans studeret stilarter kan omfatte moderne, jazz, moderne, ballet, hip-hop, trykke på og verdens kulturelle dans. Programmer kombinerer ofte teknik klasser, workshops, foredrag, uafhængig forskning, og diskussioner.

Forfølger en bachelorgrad i dans vil bygge på de eksisterende styrker af de studerende og hjælpe dem med at udvikle nye strategier og initiativer.Optjening en grad introducerer studerende til erfaringer og viden, som vil berige deres karriere og liv, kan og arbejder findes i mange forskellige områder over hele verden.

Der er en hel del internationale institutioner, der tilbyder en dans studier grad. Omkostningerne i forbindelse med en dans program vil variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom skolens omdømme, placeringen af ​​skolen, og programmet varighed. Det anbefales, at de studerende komme i kontakt med skolerne direkte at finde ud af, hvad undervisning og gebyrer vil blive.

Kandidater med en grad i dans studier kan vælge fra en bred vifte af karrieremuligheder. Meget af arbejdet er tilgængelig i samfundet, uddannelse og ydeevne indstillinger. Eksempler på karrieremuligheder er dans udvikling officerer, koreografer, freelance kunstnere, dans og uddannelse praktikere med dans virksomheder, forskere og kommercielle dans kunstnere.Andre områder nogle måske ønsker at forfølge omfatter dans dømme, hosting, kritisere eller skriftligt.

Du kan begynde at forske og sammenligne dans programmer lige nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.