Keystone logo

40 BA Programmer i Generelle studier De frie kunster 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Generelle studier
 • De frie kunster
Studieområde
 • Generelle studier (40)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  BA Programmer i Generelle studier De frie kunster

  Gymnasieelever, der styrede de rene videnskaber og kunst, har en tendens til at uddybe mod en kandidatkandidat, når de begynder på college. Dette er et fagområde, der ofte har mange muligheder, lige fra lov til kreativ skrivning, og det kan tilbyde en verden af ​​muligheder for ambitiøse og kreative studerende.

  Hvad er en BA i liberale kunst? Nogle gange kaldet en BA i Liberal Studies eller en BA i Humaniora, denne grad er tildelt til studerende, der forfølger liberal arts kurser som historie og statsvidenskab. Det er også tildelt forskere, der tog kurser fra forskellige discipliner, eller som skabte deres eget program. Kurser taget af liberale kunststuderende kan variere fra astronomi, matematik og biologi til teologi, litteratur og fransk.

  En BA i liberale kunst giver eleverne mulighed for at studere kurser, der ikke kun gælder for arbejde, men til livet. Studerende lærer at samle information og præsentere deres ideer på en logisk måde sammen med andre praktiske færdigheder som at tale et andet sprog eller gennemføre casestudier.

  Udgifterne til en BA i Liberal Arts vil afhænge af den valgte institution og den samlede længde af programmet. Altid gøre din forskning inden du vælger, da de kurser, der tilbydes under en liberal arts grad og deres priser varierer afhængigt af institutionen.

  Kandidater med en BA i liberale kunst arbejder ofte som journalister om politiske opgaver, oversættere for offentlige myndigheder og hoteller, professorer i den akademiske verden, finansiere hos banker eller berømte noveller. På grund af dets anvendelighed til flere erhverv kan dette være en stor grad at erhverve på et stadigt skiftende marked, da det præsenterer kandidater med en verden af ​​muligheder.

  Liberal Arts kurser tilbydes normalt online og i klasseværelset indstillinger af anerkendte institutioner rundt om i verden. Vil du vide mere? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.