Keystone logo

143 BA Programmer i Sprog Engelsk 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Sprog
  • Engelsk
Studieområde
  • Sprog (143)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Sprog Engelsk

En Bachelor of Arts er en grad, at de studerende tjene ved at gennemføre et program med fokus på et bestemt fagområde inden for de liberale kunst. Længden af disse programmer varierer afhængigt af land og institutionen, men i de fleste tilfælde kræver det tre til fire år at færdiggøre en sådan grad.

Engelsk er et fagområde, der omfatter mange ting, men præcis hvad er en BA i engelsk? Studerende, der forfølger denne grad program er ofte passionerede omkring det skrevne ord og den forskelligartede måde, hvorpå det bruges til at udtrykke tanker, følelser og følelser. Uddannelser af denne type typisk udvikle mange færdigheder i de studerende. Et par fælles færdigheder kandidater har er kritisk tænkning, skriftlig og mundtlig kommunikation, akademisk skrivning, grammatik, argumentation og analyse, og logik.

Der er en række fordele at forfølge en Bachelor of Arts i engelsk.Kandidater er eftertragtede, fordi de ting, de lærer, er afgørende for en karriere i enhver industri. Programmerne tilbyder meget mere end en undersøgelse af litteratur, som de også udvikle værdifulde færdigheder vedrørende kommunikation og kultur.

Kostprisen for et program, der tilbyder en Bachelor of Arts i engelsk vil variere meget afhængig af institutionen og det land, hvor uddannelsen udbydes. Det er vigtigt for enkeltpersoner interesseret i denne type program til at foretage grundig research på omkostningerne ved de programmer, der appellerer til dem, før de træffer en beslutning.

Karrierer, der oftest forfølges af kandidater fra en engelsk program er ganske varieret. Disse industrier omfatter, men er bestemt ikke begrænset til udgivelse, uddannelse, journalistik, markedsføring og public relations.

&nbsp

Hvis du er interesseret i at forfølge en Bachelor of Arts i engelsk, der er mange online-muligheder til rådighed for dig. Vores omfattende database indeholder en bred vifte af muligheder for dig at vælge imellem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.