Keystone logo

63 BA Programmer i Humaniora Litteratur Engelsk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (63)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Humaniora Litteratur Engelsk litteratur

En Bachelor of Arts er en bachelorgrad på mange områder af studiet med vægt på liberal arts, sprog eller samfundsvidenskab. Grader på disse områder åbner dørene for en lang række job i forskellige brancher, og er nyttige til at hjælpe eleverne med at udvikle læsning, skrivning og kritisk tænkning.

De, der undrer sig over, hvad der er en BA i engelsk litteratur, kan måske tro, at dette fagområde kun handler om at læse og kommentere gamle romaner, som ikke længere er relevante eller nyttige på det nuværende arbejdsmarked. Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden. En BA i engelsk litteratur er faktisk en velrenommeret grad, der udvikler en række nyttige færdigheder i studerende. Coursework består af en rimelig del af læsning af både fiktion og nonfiction tekster samt fortolkende essays og uafhængige forskningsprojekter.

En BA i engelsk litteratur lærer eleverne solid skriftlig færdigheder, som er nyttige i mange forskellige job. Det hjælper dem også med at udvikle evnen til at læse omhyggeligt, tænke kritisk og udtrykke deres ideer på en måde, der let kan forstås.

Omkostningerne ved en bachelor i engelsk litteratur varierer afhængigt af den skole, hvor den er opnået. De fleste uddannelser varer mindst fem år, og de studerende bør forvente at betale for flere lærebøger for hver klasse.

En BA i engelsk litteratur åbner døren for mange forskellige typer karriere. Undervisning er et populært jobvalg for kandidater, men langt fra den eneste. Denne grad forbereder eleverne til mange forskellige job, der kræver et højt niveau af læsning eller offentlig tale.

Universiteter og universiteter rundt omkring i verden tilbyder bachelorgrader i engelsk litteratur. Online studie er den ideelle måde at deltage i institutionen efter eget valg. Med fjernundervisning er det ligegyldigt, om du bor langt fra den institution du vælger, da du kan færdiggøre dine opgaver og kommunikere med dine instruktører online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.