Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Uddannelse
 • Undervisning
 • Engelsk som fremmedsprog (TESOL)
Studieområde
 • Uddannelse (9)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

9 BA Programmer i Engelsk som fremmedsprog (TESOL) 2024

  BA Programmer i Engelsk som fremmedsprog (TESOL)

  En Bachelor of Arts, også kendt som BA, er en akademisk grad, du kan foretage efter at have gennemført gymnasiet eller tjene en GED. Denne grad afbalancerer generelle studier med avanceret viden inden for et bestemt fag inden for liberal kunst, humaniora eller samfundsvidenskab og kan suppleres med en mindreårig.

  Hvad er en BA i TESOL? Til at begynde med står TESOL for at undervise engelsk til talere af andre sprog. Dette kan variere fra at undervise dem, der ikke har engelsk viden, til at hjælpe dem, der kan tale engelsk, forbedre deres udtale. Typisk vælger du hvilket sprog du vil specialisere dig i og undervise elever, der taler dette sprog indfødt. Klasser kan omfatte fremmedsprog, kulturel følsomhed og klasseledelse.

  Kommunikation, empati og organisation er tre færdigheder, du kan lære i et TESOL-program. Kommunikation og empati er nyttige i stressede situationer, eller når man møder nye mennesker, mens organisationen kan gøre dig mere effektiv.

  Bøger, registreringsgebyrer, logi og transport er nogle omkostninger, der typisk er forbundet med at tjene en grad. Du kan budget for denne grad at tage tre til fem år afhængigt af dine midler og eventuelle stipendier du tjener.

  En bachelorgrad i TESOL kan forberede dig til at gå ind i en karriere eller for at forfølge studier på kandidatniveau. De fleste job, du kan ansøge om, er inden for akademiet; Du kan være en fuldtids- eller deltidslærer eller -lærer i områder rundt om i verden. Nogle gange kan du finde arbejde, der underviser engelsk til indvandrere og andre gange deltage i et internationalt studieforløb andetsteds. Du kan også søge arbejde som online engelsklærer, hvis du ikke ønsker at rejse.

  Mange lande, hvor engelsk ikke er det dominerende sprog, vil stadig have det undervist i deres skoler, og det betyder at du kan finde TESOL-uddannelser over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.