Keystone logo

87 BA Programmer i Generelle studier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Generelle studier
Studieområde
  • Generelle studier (87)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Generelle studier

I stedet for at fokusere snævert på et bestemt studieområde, giver en Bachelor of Arts-grad eleverne mulighed for at udvide deres interesser gennem forskellige kurser med det formål at skabe velafrundede fagfolk. Klasser forbereder lærde til at komme ind i deres valgte område med en bred vifte af viden og erfaring.

Hvad er en BA i generelle studier? Dette studieforløb er entydigt individuelt, hvilket gør det muligt for hver elev at afslutte studiekravene på universitetsniveau uden at skulle overholde de klasser, der kræves af en bestemt major. Dette giver eleverne mulighed for at tage både anvendte og akademiske kurser som biologi, økonomi, fysik og filosofi. En generel uddannelse grad er også perfekt for dem, der stoppede mid-grad og vender tilbage, så de kan opnå en grad uden at genoptage klasser.

Studerende, der optager en Bachelor of Arts i generelle studier, opnår færdigheder inden for mange områder af anvendt og akademisk studie. Matematisk og kritisk tænkning færdigheder samt ledelse og marketing færdigheder, forberede dem til at arbejde i en bred vifte af karriere samt hjælpe dem i hverdagen.

En universitetsuddannelse er tilgængelig fra mange institutioner verden over, og prisen er så varieret som de skoler, der tilbyder det. Med så mange valg er det bedst for potentielle studerende at blive fortrolige med omkostningerne ved at deltage i den skole, de har valgt.

Nogle universiteter tilbyder grader i generelle studier, der også har et koncentrationsområde, der begrænser banen lidt, men for de fleste kandidater i generelle studier, giver graden personen mulighed for at skræddersy en karrierevej. Nogle af de mere populære karriere søges inkludere revisor, international sælger, marketing professionel eller teknisk forfatter. Andre forfølger karriere i den offentlige sektor som f.eks. Regering eller retshåndhævelse.

Universiteter, der tilbyder denne grad spænder over kloden. For alle, der har brug for en fleksibel tidsplan eller placering, er online kurser også en god mulighed. For at forberede, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.