Keystone logo

42 BA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvirksomhed
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed

En bachelorgrad er et godt valg for enkeltpersoner interesseret i at få videregående uddannelse inden for humaniora eller samfundsvidenskab. Med den stadig mere konkurrencepræget jobmarked, kan en bachelorgrad med til at placere individer foran flokken. For dem, der allerede i deres valgte karriere, kan det hjælpe åbne døre til højere stillinger.

Nogle mennesker kan undre, "Hvad er en BA i Sport Business?" Det er et hurtigt voksende program, der forbereder enkeltpersoner for en række karrierer på den forretningsmæssige side af sports industri. Eleverne lærer om sport governances og fælles juridiske spørgsmål står over for, samt studie etiske og sociale spørgsmål i sport. Enkeltpersoner også lære at markedsføre og reklamere for forskellige sportshold. Efter at have afsluttet dette program kandidater er parat til at støtte forskellige sportshold eller virksomheder i en række forskellige kapaciteter.

Dette program giver et mangfoldigt, tværfagligt studieforløb.Som sådan kan de studerende praktisk udvikle deres egen personlige karriere inden for sporten business arena. De kan også anvende de færdigheder lært i positioner uden for feltet, hvilket gør dem alsidige arbejdere.

Der er ikke en fast pris for alle BA i Sport Business programmer. Forskellige faktorer, såsom de gennemsnitlige omkostninger for at deltage i en institution, hvor skolen er placeret, og hvis du studere personligt eller online, bidrager alle til at bestemme prisen.

Med denne grad har du et par forskellige karrieremuligheder. Der er en række ledende stillinger, herunder anlæg, begivenhed eller sport teamledelse. Nogle personer kan vælge at anvende de markedsføring færdigheder, de finpudset i markedsføring, kampagner eller salg holdninger. Dem, der nyder at interagere med andre måske også overveje sport turisme. Kandidater kan vælge at forfølge arbejdspladser i både amatører og professionelle sport, såvel som på hjemmemarkedet eller i udlandet. Dette gør mulighederne næsten ubegrænsede.

Hvis du elsker sport og har en evne til erhvervslivet, kunne en BA i Sport Business være den perfekte uddannelse for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.